muniek241 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Witam, mam problem z nagraniem filmów DVD zrobionych w tym programie. Tzn. do 1h12 minut idzie bez problemu, ale jak nagrać na jednym DVD film który ma przeszło dwie godziny ? Są na to jakieś ustawienia w Adobe Premiere Pro 2 ? Pozdrawiam Piotrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Jaki masz system plików :>? Ntfs czy fat :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muniek241 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Jaki masz system plików :>? Ntfs czy fat :>? Ntfs na wszystkich dyskach. Pliki zgrywane z kamery --> 1h = 13 Gb. Więc to raczej problem po stronie Premiere Pro2. Zauważyłem też, że normalnie (czy to przy jednej godzinie, czy przy dwóch) nie jest dostępny przycisk burn, jedynie po naciśnięciu Entera wchodzi to nagrywania no i od razu komunikat że nie da rady nagrać (nawet godziny). Aha. Obrazu dysku też nie mogę zrobić, bo jest ten sam komunikat. Pozdrawiam Piotrek Edytowane 21 Czerwca 2006 przez muniek241 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 A może innym programem byś się zainteresował (ewentualnie materiał byś podał wstępnej kompresji (bezstratnej) mjpeg ) :>? http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=197272 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 bankowo sa opcje, poszukaj na DVD mozesz nagrac 60 min. 90. 120. itd. mowie o jednowarstwowej 5 na 9 jeszcze wiecej ( dwuwarstwowa ) jak wybierzesz jaka ma miec max pojemnosc program sam dokona kompresji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Pamiętaj o systemie UDF . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...