Skocz do zawartości
grzesiu

ELEKTROWNIA.......

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnego razu w wakacje okolo 7.00 rano spię se i nagle czuje zapach spalenizny........

i pizd!!!! <span style="color:red;">[ciach!]</span>ło caly przełacznik od swiatła.....zaniepokojony tym wstaje i szybko odpalam kompa......a tu czarny ekran i <span style="color:red;">[ciach!]</span>jjjjjjjjjj.

Sprawdzam wszystko po kolei i tak: okazało sie ze elektrownia miala male przepiecie(zniszczyło mi kompa:() i do piachu poszedł: DUREŃ 800,soltek 75KAV,gf2 mx400,CD-rom....

nastepnego dnia w poniedzialek dzwonie do elektrowni i mowie o tym co sie stalo.....a oni na to ze jest to nie mozliwe.OK wysłaem im ekspertyze ze sklepu komputerowego w którym kupowalem kompa ze wina jest elektrowni. wyslalem list wraz ze ekspertyza i czekalem 3 miechy..... ale pewnego dnia przychodzi list z elektrowni ze jest szansa na kase z ubezpieczenia....OK nastepne czekanie tym razem tylko 1 miech:)) i gosc dzwoni ze nie dadza kasy i <span style="color:red;">[ciach!]</span>. Ja zamierzam tych s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysynufff podac do sadu.Co o tym sadzicie? NAJBARDZIEJ ZAL MI TEJ PLYTY PONIEWAZ ZAJEBISCIE SIE NA NIEJ PODKRĘCALO I BYŁA DROGA JA <span style="color:red;">[ciach!]</span>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam UPS i narazie wszystko gra przewaznie pod wiecor maja jakies spadki napiecia bo UPS co chwila sie wlacza tak na 3-4 sek i tak przez ok 20 minut a pozniej pradu zero w gniazdku , mozna sobie jakis miernik zamontowac ? zeby jak cos sie spalilo miec jakies dowody na pastuchow ze to ich wina ze zaduzo puscili produ :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem dokładnie to samo. Z dymem poszło: RAM, płyta główna, karta graficzna i coś tam jeszcze. To było 2 tygodnie przed upływem gwarancji na kompa :D. W serwisie powiedzieli, że mogę się procesować z elektrownią, ale szczerze powiedzieli, że szanse na wygraną równają się zeru :(. Cóż było robić czekałem 5 tygodni na naprawę :D. Od tego czasu modlę się, żeby coś nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnęło :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dalem im ekspertyzy ale oni na to ze to jest nie mozliwe:(

ale.....mają czas na odpowiedz (tak jest według prawa) do 14 dni roboczych a oni przyslali mi odpowiedz po miechu i dlatego podaję ich do sadu z tym. Prawnik mówił ze przegrają na tym wlasnie ze odpowiedz dali po miechu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A <font color="#FF0000">[ciach!]</font> IM W <font color="#FF0000">[ciach!]</font>

JAK NIE DADZA KASY TO MI STARZY KOMPA KUPIA.

Ten grzesiu to nie ja, zeby nie bylo nieporozumien :?

Jasne grzesio

Nie podejrzewalbym cie nawet o tak niski poziom wiedzy na temat instytucji zasilajacej twoje sprzety.

Leje po klawiaturze normalnie jak czytam texty ludzi ktorzy od elektrowni zadaja zadoscuczynienia :lol: :lol: :lol:

Jak sa tu goscie z elektrowni , to chyba jeszcze lepiej polewaja :lol: :lol: :lol: :lol:

A jak czytam ze elektrownia zaplacila kase to juz ROTFL :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A <font color="#FF0000">[ciach!]</font> IM W <font color="#FF0000">[ciach!]</font>

JAK NIE DADZA KASY TO MI STARZY KOMPA KUPIA.

Ten grzesiu to nie ja, zeby nie bylo nieporozumien :?

Jasne grzesio

Nie podejrzewalbym cie nawet o tak niski poziom wiedzy na temat instytucji zasilajacej twoje sprzety.

Leje po klawiaturze normalnie jak czytam texty ludzi ktorzy od elektrowni zadaja zadoscuczynienia :lol: :lol: :lol:

Jak sa tu goscie z elektrowni , to chyba jeszcze lepiej polewaja :lol: :lol: :lol: :lol:

A jak czytam ze elektrownia zaplacila kase to juz ROTFL :lol:

kto wie, a moze i zaplacila,

blogoslawieni Ci co nie widzieli a uwierzyli!

ja nie wierze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi elektrownia naraz sopalila 3 zarówki, zasilke( powstała piękna 4 cm iskra- wlasnie byla zasilka rozkręcona) procka, , ram i dysk. teraz mam listwe, ale chyba sobie jeszcze kupie ups, bo jak by poszla listwa to jestyem z jakieś 5 tys w plecy, jak nie wiece- to najbardziej optymistyczna wersja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi