Gość Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Witam Mam bardzo pilną sprawę. Kupiłem wczoraj Canona A430 i nie mogę przesyłać zdjęć z aparatu do kompa, ponieważ go nie wykrywa. Prawdopodobnie jest to wina tego iż wcześniej miałem wszystkie programy i sterowniki od A510, bo go posiadałem przez 2 tygodnie. Dlatego coś się gryzie pewnie. Co radziecie????????????? Mam wide XP. Wszystko raczej poprawnie robię. Nie zmuszajcie mnie do instalki windowsa bo się powieszę- za dużo ważnych danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zakładam, iż sprawdzałeś, czy aparat nie jest np. w trybie łączenia się ze stacją dokującą/drukarką, jeżeli opcje taką posiada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 nie chyba posiada takiej opcji. Jest tak że w Menadżerze urządzeń nie wykrywa żadnego błędui jest napisane że działa poprawnie. Tylko oprogramowanie Canona nie chce go wykryć coś bo nie pokazuje się ikonka Canona na pasku systemowym. A i jeszcze jedno. ASparat wykrywa mi jako "Canon Camera #2" czyli musi mieć gdzieś zapisane drivery od tego pierwszego Canona ( A510). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Proponuje odinstalować poprzednie sterowniki i wyczyścić rejestr. Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 sterowniki już odinstalowywałem chyba 4 razy. To siedzi raczej właśnie w rejestrze tylko jak to usunąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 nie wiem jak w a430 ale ja w swoim S1 musiałem go tylko podłaczyć i go system wykrył, w tym a610 trzeba zainstlowac sterowniki oraz właczyc aparat i przełaczyc na tryb przegladania zdjęć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 to tez zrobiłem- w A430 trzeba oprogramowanie zainstalować. Tylko jak to wywalić z rejestru?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Sorry że taka późna odpowiedź ;). Użyj programu RegCleaner, albo uruchom edytor rejestru i przeszukaj go w poszukiwaniu jakiego kolwiek wpisu ze słowem "Canon" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...