maziboss Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Witam :P Postanowilem ze kupie mojej dziewczynie srebrny pierscionek i odrazu nasuneło mi sie pytanie gdzie :D Pierwsze co to oczywiście u jubilera. Obskoczylem miejscowe sklepy i doszedlem do wniosku ze nic nie ma :D Wpisalem w google haslo biżuteria i odrazu wyswietlil mi sie sklep klik Maja bardzo duzo modeli z ktorych wybralem kilka naprawde ciekawych. Termin realizacji to ok 2 tyg. Zastanawia mnie jednak fakt: Czy warto kupowac biżuterie przez neta ? :) Sklep oczywiscie daje gwarancje, mozliwosc zwrotu produktu w ciagu 10 dni itd. Czy ktos juz dokonal zakupu w jakis jubilerskich sklepach internetowych ? Jakie sklepy polecacie ? Z gory dzieki za odpowiedzi :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ja kupowalem na allegro pierscionek i wszystko ok tylko musisz dokladnie znac rozmiar. A z tym zwrotem to roznie bywa u jubilera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) ojciec matce jakis wisiorek czy cos kupowal. powiem tak szukaj sklepu internetowego mozliwie blisko miejsca w ktorym mieszkasz zeby tam pojechac jak przysla lipe. albo zamawiaj na miesiac przed zeby wrazie co byl czas na ewentualna walke ze sklepem. zwykle takie sklepy maja jakies rysunki i jak ktos zamowi to jubiler to robi i wysylaja. to jest fajne http://sklepjubilerski.com/sklep/d/z7apier...20fbc5f5e17a89b [; Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 to jest fajne http://sklepjubilerski.com/sklep/d/z7apier...20fbc5f5e17a89b [; jaka mała promocja 30000zł taniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 taa:P sprzedam nerke i moge sie oswiadczac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) Arnie ten pierscionek mam za moja dniowke :lol2: Hmmm teraz bede musial sie skonsultowac z przyszla tesciowa :lol: zeby pomogla mi wybrac jeden z moich upatrzonych modeli :P Edytowane 22 Czerwca 2006 przez maziboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 A z tym zwrotem to roznie bywa u jubilera. Kazdy towar kupiony 'zdalnie' mozna zwrocic w ciagu 10 dni. Akurat sklep niema nic do gadania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...