.PaVLo. Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 witka przymieżam się do wymiany pamieci, i chciałbym swoje sprzedać, jest to pamięć kultowa, bardzo trudno ją dorwać i pochodzi i najlepszej serii, o czym świadczą rezultaty o/c (podpis), na codzien jade na 400Mhz, pamięci są sprawne, przeszły już przez kilka platform, od VIA KT 400 do obecnej i nigdy nie było z mini problemów. przesiadam się na 2x1GB i to jest jedyny powód ich sprzedaży prosze o podawanie ceny, za którą opłaca się sprzedawać te pamiątki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 za 300 powinny sie sprzedac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plasma Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Cena zależy również od tego, czy masz gwarancję na te pamieci, pudełko, dowód zakupu itp. Według mnie, można za nie wyciągnąć około 350zł. Za 300 się nie opłaca puszczać, bo po tyle to chodzą komplety CL2,5 (np ja sprzedałem za tyle ostatnio). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 dzięki za odpowiedź pamięci już sprzedałem i osiągłem ceną zadowalającą obie strony TEMAT DO ZAMKNIĘCIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...