mattnick Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 najlepiej w okolicach Wałbrzych-Wrocław i czy skup złomu jest jedynym miejscem, gdzie można takie coś kupić pozdrawiam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 w skupie metali kolorowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 albo składzie metali kolorowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 mioże w jakiejś hucie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 mioże w jakiejś hucie ?W hucie nie bardzo musiał bys kupic duza ilosc Najlepiej w hurtowniach metali kolorowych Zreszta były juz takie tematy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 albo w jakiejs fabryce odpadki mają ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Tak się troszke doczepie do tematu. :wink: Ile taka miedź mniej więcej kosztuje? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja w Warszawie kupowałem w sklepie z metalami kolorowymi to za kawałek o wymiarach 40x40x5mm zapłaciłem 2zł :) A kilogram z tego co wiem to 25zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ja w Warszawie kupowałem w sklepie z metalami kolorowymi to za kawałek o wymiarach 40x40x5mm zapłaciłem 2zł :) A kilogram z tego co wiem to 25zł :) Taa u mnie od 40zł do 55zł za kilogram zalezy jaki płaskownik chcesz zazwyczaj cena to 45zł za kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 A mi odcinaja z takiego długiego preta 40x40mm a dł. może ze 2 m :) I za odpadki nie liczą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Myślałem że będzie troche drożej :) Thx za odp. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 A mi odcinaja z takiego długiego preta 40x40mm a dł. może ze 2 m :) I za odpadki nie liczą :) Mi tna tez z długich płaskownikow maja koło 4-5m Za odpadki u mnie tez nie licza a jak policza to 6zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 A mi odcinaja z takiego długiego preta 40x40mm a dł. może ze 2 m :) I za odpadki nie liczą :) szyny elektryczne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Taa u mnie od 40zł do 55zł za kilogram zalezy jaki płaskownik chcesz zazwyczaj cena to 45zł za kgstrasznie drogo 8O max 30 zł :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Misiu ... chyba musisz poszukać innego dostawcy miedzi. A bloczki niech stanieją o 15 zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Hehe przymierzam się do WC i wolałbym to drugie rozwiązanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Chodzi mi o coś takiego tylko bez lutowanych gwintów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Chodzi mi o coś takiego tylko bez lutowanych gwintów... Jesli zastosujesz takie bloki miedzi na dysk do tego bez wody w srodku to temperatura dysku moze jeszcze wzrosnąć Edytowane 5 Lipca 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 CZZ...chodzi mi o takie bloki (nie wiem czy widziałeś linka w mojej stopce) tylko że wloty będą gwintowane od razu bez tych "sutków" z przodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 w ph elka jest po 31zł za kilo, maja wiele roznych wymiarow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hilfiger Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 najlepiej w okolicach Wałbrzych-Wrocław i czy skup złomu jest jedynym miejscem, gdzie można takie coś kupić pozdrawiam.... Miedz we Wroclawiu kupisz na ulicy Grabiszynskiej 241 w sklepie firmowym Hutmetu. Oto strona do d sklepu. Ceny sa przystepne, Mozna kupic kazda ilosc, sprzeadza nawet male kawalki, maja rozne rozmiary plaskownikow. Czasem tylko niektorych plaskownikow im brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Wielkie dzięki...potrzebuję 4 o rozmiarach 130x30x20 mm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...