srekal34 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Witma. złozyłem nowy komputer, ma słuzyć jako dodatkowy. Konfiguracja: Pentium D805 2x512MB ddr667 geila Asus p5ld2 samsung 160gb sata 2 radek x1600pro aerocool 450W wszyskto się włącza, ładnie pieknie, ale próbuję instalować windę i...klops. Płytka czyta, ładuje tam sobie składniki instalatora i jak juz wszystko załaduje, to pomieli troche dyskiem i płyta i bum - prosze zrestartować komputer bo wystąpił błąd(blue screen po prostu ;) ). Dziwny problem;/ Jaka moze być przyczyna? Próbowałem już przestawiać pamieci do innych banków, zmieniałem tasiemki do cd i hdd, i nic ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zobacz na innym dysku, jak masz taką możliwość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Hmm dysk pracuje na sata2 czy sata? To primo. Sterowniki do sata to secundo [; Jak wygladaja temperaturki po bsod? Moze gotuje sie mostek? Albo pamiatki. Co do tych drugich - wyjmij jedna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Po co stery do sata przy isntalacji windy? Nie barodz rozumiem, bow cześniej na innych kompach z sata wszystko działało ok, a które sata mam ustawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Nie wiem jak u Ciebie ale na moim staruszku a wlasciwie na cd do staruszka byly sterowniki sata ktore wrzuca sie na floppa i podczas instalki windy wciska sie F6 aby je zainstalowac. Tyle ze to jest na moim staruszku [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Nie wiem jak u Ciebie ale na moim staruszku a wlasciwie na cd do staruszka byly sterowniki sata ktore wrzuca sie na floppa i podczas instalki windy wciska sie F6 aby je zainstalowac. Tyle ze to jest na moim staruszku [; hey moze ktos pomoc nie moge znalasc sterów sata do asusa P4P800 na stronach asus.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Nie ten dział. Zobacz tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...