Jacka Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Ktos z moderacji bardzo dziala mi na nerwy. W temacie o winXP napisalem ze mam problem bo installshield mi sie zawiesza na 0 % przy instalacji czegokolwiek. Post zostal usuniety. Moderatorem dzialu jest Zawadaki, spytalem czy zostal on przez niego usuniety, ale on zaprzeczyl. Napisalem wiec posta jeszcze raz, i znow usuniete. Chcialbym sie wiec chociaz dowiedziec jaki jest tego powod bo to jakas kpina <_< EDIT: literowka Edytowane 27 Czerwca 2006 przez Tha.Doggfather Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Jak już nie będziesz miał problemów z czytaniem to się powinienes domyslic czemu posty zostały usunięte z tematu Windows XP / 2003 - Optymalizacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Czemu wiec nie istnieje ogolny temat o XP, a jednynie o jego optymalizacji? Zakladam nowy temat w takim razie Edytowane 27 Czerwca 2006 przez Tha.Doggfather Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...