Elbios Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 http://www.gamershell.com/news/31091.html Three missions which introduce the player to the basic gameplay mechanics and the three main character classes in the game CDV has released a new demo for of Night Watch, giving you the chance to try out the tactical RPG developed by Nival Interactive. 444.68MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 full tez just jest zreszta kiepska jest ta gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 To coś jest oparte na bazie tego "doskonałego" filmu o tym samym tytule? Jeśli tak, to hmmm nie skuszę się :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) http://www.gamershell.com/news/31091.html Three missions which introduce the player to the basic gameplay mechanics and the three main character classes in the game CDV has released a new demo for of Night Watch, giving you the chance to try out the tactical RPG developed by Nival Interactive. 444.68MB weź gościu daj spokój, padaczka jakich nie mało, lepiej sobie te 440mb na streaming radia maryja wykorzystać niż to ściągać powiedzcie mi lepiej co to za demo ważące 919mb leży na gamershell "coming soon" Edytowane 30 Czerwca 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 powiedzcie mi lepiej co to za demo ważące 919mb leży na gamershell "coming soon"To pewniakiem DNF :D lezy tam i sie nie rusza hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 weź gościu daj spokój, padaczka jakich nie mało, lepiej sobie te 440mb na streaming radia maryja wykorzystać niż to ściągać powiedzcie mi lepiej co to za demo ważące 919mb leży na gamershell "coming soon" a myślisz że ja to ściągałem? :wink: wkleilem bo może ktoś grał i chce sie podzielić wrażeniami :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 no ja sciagnalem. przy probie odpalenia wyskoczyl ekranik starforce naklaniajacy mnie do wykonania restartu. zniechecilo mnie to jak na razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mery Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Dziwne niegrywalne i brzydkie.... Swoja droga starforce`a ani sladu wiec nie wiem skad sie w demie wzial w pelnej nie ma. Wzialem na test jak kazdego rpga i mowie trzymac sie z kilometra od tego lepiej sobie w pasjansa pograc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...