Skocz do zawartości
Elbios

Night Watch

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.gamershell.com/news/31091.html

Three missions which introduce the player to the basic gameplay mechanics and the three main character classes in the game

CDV has released a new demo for of Night Watch, giving you the chance to try out the tactical RPG developed by Nival Interactive.

444.68MB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.gamershell.com/news/31091.html

Three missions which introduce the player to the basic gameplay mechanics and the three main character classes in the game

CDV has released a new demo for of Night Watch, giving you the chance to try out the tactical RPG developed by Nival Interactive.

444.68MB

weź gościu daj spokój, padaczka jakich nie mało, lepiej sobie te 440mb na streaming radia maryja wykorzystać niż to ściągać

powiedzcie mi lepiej co to za demo ważące 919mb leży na gamershell "coming soon"

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

weź gościu daj spokój, padaczka jakich nie mało, lepiej sobie te 440mb na streaming radia maryja wykorzystać niż to ściągać

powiedzcie mi lepiej co to za demo ważące 919mb leży na gamershell "coming soon"

a myślisz że ja to ściągałem? :wink: wkleilem bo może ktoś grał i chce sie podzielić wrażeniami :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne niegrywalne i brzydkie....

Swoja droga starforce`a ani sladu wiec nie wiem skad sie w demie wzial w pelnej nie ma.

Wzialem na test jak kazdego rpga i mowie trzymac sie z kilometra od tego lepiej sobie w pasjansa pograc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi