adamlop Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Masz jakieś kompleksy? Chyba każdy wie, że jest dużo lepszych firm od Asusa, jeżeli chodzi o płyty pod AMD - przynajmniej tak zawsze było. A w czym Asus jest gorszy pomijajac OC, jesli ktos nie chce krecic to mysle ze asus jest w czolowce jesli chodzi o stabilnosc Edytowane 9 Lipca 2006 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Gorszy jest tylko w O/C raczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Gorszy jest tylko w O/C raczej. Asus nie jest gorszy w o/c niźli np Epox. Od o/c zależy wiele czynników, więc takie [ciach!]lenie, że jest gorszy jest bez sensu. Seria A7N8X (socket 462) była bardzo dobra, jeżeli chodzi o o/c. Miałeś ty wogóle do czynienia z mobo od Asusa? Czy tak pierdzielisz bez sensu? A ten topic wogóle oglądałeś? http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=33457 Edytowane 10 Lipca 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MohSETH Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Witam serdecznie Mam małe pytanko. Pozwolę sobie zamieścić je tutaj bo nie widzę sensu zakładania kolejnego tematu. Przejżałem wątki na forum i wiem, że lepiej poczekać na koniec lipca z kupnem kompa. Jednak czy za 3000 zł będę mógł pod koniec miesiąca złożyć zestaw rezem z monitorem LCD 19 in. (może być ewntualnie 17 in.) Na którym zagram w Obviliona lub SilkRoad Online na wysokich ustawieniach? Czy będzie mnie stać na Conroe? Pozdrawiam Edytowane 10 Lipca 2006 przez MohSETH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 MohSETH , nie powinno być z tym problemu, zależy jeszcze jaki ( za ile ) monitor kupisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Asus nie jest gorszy w o/c niźli np Epox. Od o/c zależy wiele czynników, więc takie [ciach!]lenie, że jest gorszy jest bez sensu. Seria A7N8X (socket 462) była bardzo dobra, jeżeli chodzi o o/c. Miałeś ty wogóle do czynienia z mobo od Asusa? Czy tak pierdzielisz bez sensu? A ten topic wogóle oglądałeś? http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=33457 Noo to mamy rewelację! Asus super o/c! Może wypuścili jakąś fajną płytę, ale jakoś na tych Epoxach zawsze się dobrze kręci, a na asusach... No cóz... Teraz sobie przeglądam ten temat o Asusie i widzę, że uboższy jest niż mój epox - vdimm 2.8, nb 1.6... To jest ta ocerska płyta? Jeszcze te żałośnie niskie volty dla procesorów. Ile tam możesz ustawić? Czytałem, że dla procesorów 1,6V tylko 1,85. Ja mogę chyba 2,2V (mogę się mylić, ale na pewno ponad 2V). I co? Wclale nie gorszy do o/c? Jasne kręcenie zależy od wielu czynników, ale jakoś to DFI jest najlepsze... A może to też bzdura? Ach... Ten niedoceniany Asus, a to takie super ocerskie płyty... Jak chcesz coś jeszcze, to zapraszam na PW. Koniec OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...