Al_Azif Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zastanawiam sie nad kupnem nowego tunera i niewiem czy brać zewnetrzny czy wewnetrzny i czy hybrydowy czy tylko analogowy (mam dostep do tv cyfrowej, jednak zauważyłem ze jakośc tv cyfrowej jest prawie niezauwazalnie lepsza od zwykłej). Jaskie firmy polecacie i jakie modele?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Tylko tuner wewnętrzny (szybkość pci a usb (usb dzieli prędkość na kilka urządzeń ) ). Dostęp do Tv cyfrowej co masz na myśli :>? Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Tylko tuner wewnętrzny (szybkość pci a usb (usb dzieli prędkość na kilka urządzeń ) ). Dostęp do Tv cyfrowej co masz na myśli :>? Pozdr PCI dzieli prędkość na podpęte urządzenia. USB jeśli nie mamy koncentratora to nie ( no chyba że max na 2 ale nawet w to wątpię ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Mniejsze zużycie procesora ;). I jak ostatnio patrzyłem, mniejszą rozdzielczość zew na usb oferowały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Mniejsze zużycie procesora ;). I jak ostatnio patrzyłem, mniejszą rozdzielczość zew na usb oferowały. No tak ... i tak lepiej kupić na PCI :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Ja w 2 poście pisałem o karcie zew jak by ktoś nie zrozumiał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...