s0lid Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 no wlasnie. Zamierzam kupic Logitech z5500 i mam tylko muzyczke z mojej dfi. Chcialbym cos dobrego, na poziomie audigy, ale nie wiem co znalezc pod PCi-ex. Co polecacie? Pod zwykle PCI nie moge bo mam zakryte chlodzeniem grafy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 NA PCI-E chyba nic nie znajdziesz. Ale zawsze masz dwa Creative'y pod USB. Karty Creative USB w Komputroniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 NA PCI-E chyba nic nie znajdziesz. Ale zawsze masz dwa Creative'y pod USB. Karty Creative USB w Komputroniku w temacie jest "tania" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 a tania to za ile ?? zobacz tu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=68765&st=660 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Jeśli zwykły SB jest za drogi to lepiej zostań przy integrze ;) Poważnie to dozbieraj trochę do 2NX lub spyl chłodzenie grafiki, a kup jakieś mniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Jeśli zwykły SB jest za drogi to lepiej zostań przy integrze ;) Poważnie to dozbieraj trochę do 2NX lub spyl chłodzenie grafiki, a kup jakieś mniejsze. taka zwykla audigy ileśtam to za 100 zł na allegro oem jest. ktos wie dlaczego nie ma kart dla pci-e? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 bo po co? zwykle płyta główna ma jedno/max dwa złacza pci-e, a często potrzeba więcej (ja mam np. sieciówkę i dźwiękówkę, więc już bym potrzebował trzech pci-e). Lepiej sprzedaj tego Zalmanka, albo dozbieraj do jakiejś porządnej karty na USB ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Jeszcze nie ma na PCI EX bo to stosunkowo jest nowość ... nie martw się ... kiedyś będą ( pci zwykłe nie będzie wiecznie montowane w płytach ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 A co? Zanosi się na jakiś przełom. IMHO moba z PCI będą produkowane, aż ludzie będą takich potrzebować ;) A nie sądzę, aby producenci kart rozszerzeń, nagle postanowili - będzie PCI-E, bo to by było nieopłacalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) A co? Zanosi się na jakiś przełom. IMHO moba z PCI będą produkowane, aż ludzie będą takich potrzebować ;) A nie sądzę, aby producenci kart rozszerzeń, nagle postanowili - będzie PCI-E, bo to by było nieopłacalna. Będzie tak jak z ISA ( najpierw płyty tylko z jednym łączem i następnie bez ) . Nie najpierw byly plyty z trzema pci i 4 isa ;) Potem stopniowo zmiejszali ilosc portow isa (zaleznie od producenta plyty wiec mozna bylo spotkac plyte z 3 2 no i ostatnie plyty z isa mialy po jednym) ;) Ps.Sory za OT ale musialem ;) Tak to prawda .... ja już pisałem o "końcu ISA" :wink: ( no właściwie kiedyś to nawet chyba tylko ISA było :wink: ) Edytowane 3 Lipca 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Nie najpierw byly plyty z trzema pci i 4 isa ;) Potem stopniowo zmiejszali ilosc portow isa (zaleznie od producenta plyty wiec mozna bylo spotkac plyte z 3 2 no i ostatnie plyty z isa mialy po jednym) ;) Ps.Sory za OT ale musialem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...