sp4lvc Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Płyta Asrock K7-NF2 z kartą sieciową zintegrowaną.W biosie płyty karta włączona.Po wejściu w panel sterowania-połączenia sieciowe nie mam żadnej ikony,któraby dotyczyła tejże karty sieciowej.Mam wyświetlone :Karta sieciowa od netu radiowego,bo taki używam i ikonę od karty satelitarnej,która instaluje się w systemie jako karta sieciowa.Taka karta oczywiście równiez siedzi w komputerze.Poprzez zintegrowaną sieciówkę chcę wyprowadzic z komputera neta do tunera Dbox2.Tylko,gdzie ona sie podziała?Czytałem opinie ,że po zainstalowaniu karty netu radiowego zintegrowana karta sieciowa przestaje byc widoczna w systemie.Proszę zorientowanych w temacie o jakies uwagi.Pozdrawiam i z góry dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Stery sa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Czytałem opinie ,że po zainstalowaniu karty netu radiowego zintegrowana karta sieciowa przestaje byc widoczna w systemie.Gdzie takie bzdury czytałeś? Jeśli u kogoś się tak dzieje, to ma coś nie tak z systemem. Zainstaluj sterowniki do sieciówki - powinny być na CD dorzuconym do płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp4lvc Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Ok.Dziękuję za pomoc.Jednak nie było sterowników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...