Skocz do zawartości
Gość rafifeo

[html]problem Ze Strona :(

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem tak. Kiedyś też myślałem, że można mieć stronę na darmowym serwrze, ale jak mi wszystko skasowali to powiedziałem sobie dość. Kupiłem miejsce na serwerze za coś około 20 zł. Chodzi bezbłędne i masz serwis pod ręką. Jakby coś ci skasowali to możesz się przynajmniej ubiegać swoich praw.

Edytowane przez Prog

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka słow odemnie:

1. Jeśłi chodzi o darmowy hosting polecam www.ovh.pl lub www.yoyo.pl bardzo satbilne serwery i nie kasują kont bez przyczyny.

2. Tego laya bym zamienił na DIVy.

3. Ten kod będzie Cie kosztował dużo transfery dlatego wybierz ovh.pl z nieogarniczonym transferem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yoyo to lipa... wszystkie servisy hosty darmowe to lipa.. np z powodu reklam.. tutaj reklam nie ma, nie ma też limitów miesięcznych.. ale nie wolno za to umieszczać plików avi, mp3 etc... oraz zipów rarów... i co to ma być za strona...

nie ma to jak server u sąsiada.. albo porządny płatny....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.yoyo.pl <-- beznadzieja, mam, nikomu nie polecam... co chwilę awarie, skrypty się wykonują wieczność... bleeeeee.

www.ovh.pl <-- najlepszy darmowy polski serwer (oferta 60free), brak reklam, bardzo rzadko mają awarie, szybka praca, a serwerek 1000GP+domena info (pierwszy rok za free) to jest na prawdę super sprawa jak dla mnie ;-).

Edytowane przez mrjeremiasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

Pomyśl może warto napisać tą stronę w xhtml i css, bez użycia tabel, tabele powinny być stosowane do prezentacji danych tabelarycznych, a nie do budowy szkieletu strony.

To takie moje skromne zdanie, pewnie nikogo nie zainteresuje :wink:

mam pytanko... jak sie robi stronke bez użycia tabel? O.o nigdy takiego czegoś nie widzialem, moge prosić jakiś przykład? :)

pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi