Prog Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Powiem tak. Kiedyś też myślałem, że można mieć stronę na darmowym serwrze, ale jak mi wszystko skasowali to powiedziałem sobie dość. Kupiłem miejsce na serwerze za coś około 20 zł. Chodzi bezbłędne i masz serwis pod ręką. Jakby coś ci skasowali to możesz się przynajmniej ubiegać swoich praw. Edytowane 9 Lipca 2006 przez Prog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Kilka słow odemnie: 1. Jeśłi chodzi o darmowy hosting polecam www.ovh.pl lub www.yoyo.pl bardzo satbilne serwery i nie kasują kont bez przyczyny. 2. Tego laya bym zamienił na DIVy. 3. Ten kod będzie Cie kosztował dużo transfery dlatego wybierz ovh.pl z nieogarniczonym transferem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 yoyo to lipa... wszystkie servisy hosty darmowe to lipa.. np z powodu reklam.. tutaj reklam nie ma, nie ma też limitów miesięcznych.. ale nie wolno za to umieszczać plików avi, mp3 etc... oraz zipów rarów... i co to ma być za strona... nie ma to jak server u sąsiada.. albo porządny płatny.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) www.yoyo.pl <-- beznadzieja, mam, nikomu nie polecam... co chwilę awarie, skrypty się wykonują wieczność... bleeeeee. www.ovh.pl <-- najlepszy darmowy polski serwer (oferta 60free), brak reklam, bardzo rzadko mają awarie, szybka praca, a serwerek 1000GP+domena info (pierwszy rok za free) to jest na prawdę super sprawa jak dla mnie ;-). Edytowane 12 Lipca 2006 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 rownież polecam ovh - od ok roku siedze na tym serwerze i wszystko jest w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 ... Pomyśl może warto napisać tą stronę w xhtml i css, bez użycia tabel, tabele powinny być stosowane do prezentacji danych tabelarycznych, a nie do budowy szkieletu strony. To takie moje skromne zdanie, pewnie nikogo nie zainteresuje :wink: mam pytanko... jak sie robi stronke bez użycia tabel? O.o nigdy takiego czegoś nie widzialem, moge prosić jakiś przykład? :) pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Przykład http://sgj.cjb.net/ Góra 3x div Lewa . div Srodek > div prawa > div Dodatkowo w kodzie najpierw jest srodek, lewa, prawa, a dopiero na koncu gora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 wlasnie, ja tez nie widzialem jak sie robi strony w div'ach, bez tabel o.O ale trzeba sie nauczyc ;) moze powinien sie wypowiedziec autor topica i powiedziec jak mu ida prace nad stronka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Ja tylko tak w sprawie darmowych serwerow : www.awardspace.com PHP ( full opcja ) , MySQL i jeszcze duuuuuuzo innych rzeczy, i za darmo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...