thunder_pl Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Witam na stronie ebay.pl znalazłem płytę główną za 1 funt sprzedawaną przez jakiegoś gostka z Anglii. Czy myślicie, że kupienie u niego jest dobrym pomysłem? Nawet jakbym zapłacił za wysyłkę 70zł to mi się opłaca. Pytanie tylko czy nie będą to wyrzucone pieniądze, bo towar nie dojdzie? Gostek ma prawie 400 komentarzy, 1 negatyw. Co myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Witam na stronie ebay.pl znalazłem płytę główną za 1 funt sprzedawaną przez jakiegoś gostka z Anglii. Czy myślicie, że kupienie u niego jest dobrym pomysłem? Nawet jakbym zapłacił za wysyłkę 70zł to mi się opłaca. Pytanie tylko czy nie będą to wyrzucone pieniądze, bo towar nie dojdzie? Gostek ma prawie 400 komentarzy, 1 negatyw. Co myślicie? Tam też zdażają się wałki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...