Gość hose27 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Zdaje sie ze ostatni wontek dotyczył 486 więc wiekszość z tego co podałeś nie pojdzie na takim dziadzie :)W takim razie na ten "komputer" co mowisz to Rally Championship, Lands of Lore 1 i 2,Duke Nukem 3D,MDK 1,LBA 1 i 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Oj, nie wydaje mi się :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Sory ale nie wiem gdzie napisać tego posta ;). Otóż chciałbym sobie pograć w blooda jeszcze raz i nie wiem skąd go sciągnąć :/. To co znajduje w googlach to jakieś lipne linki z adware :(. Może ktoś wie skąd sciagnąć blooda 1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Nie wiem po co ta cała kłótnia jest tylko jedna gra HEROES OF MIGHT AND MAGIC 3 :icon_exclaim: :icon_exclaim: Ewentualnie DIABLO 2 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 A jeżeli ktośnie przepada za HoM'em ? Ja na przykład nie trawię tej serii. Po prostu mi nie podchodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Nie wiem po co ta cała kłótnia jest tylko jedna gra HEROES OF MIGHT AND MAGIC 3 :icon_exclaim: :icon_exclaim: Ewentualnie DIABLO 2 :-P A Ty co? Z choinki się urwałeś? Widzisz o jakim konfigu TERAZ jest mowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 A Ty co? Z choinki się urwałeś? Widzisz o jakim konfigu TERAZ jest mowa? Powiedzmy ze teraz mowa o grze na radka mobility 9000 ;) bo takowej teraz poszukuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hose27 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 70% gier pojdzie na tym radku, najbardziej polecam PoP SoT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...