Gość wodnikpl Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Witam, Problem jest nastepujacy. Nie wiem dlaczego sie tak dzieje ale bearshare nie chce mi sie polaczyc z hostem, xfire(jesli ktos wie co to) tez nie i hamachi tez sie nie chce polaczyc :blink:. Ogolnie nie dziala mi zaden program p2p typu emule, edonkey itp. Czy ktos wie co moze powodowac takie problemy ? Posiadam firewalla zone alarm ale w zakladce Program Control w/w programy maja zezwolenie na "korzystanie z internetu". Wiec w czym tkwi problem ?? :angry: Dla utrudnienia sprawy nie mam lokalnej sieci tylko neo, wiec admin raczej portow na p2p mi nie poblokowal. Pomozcie :sad: :sad: :sad: Pozdro !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 To samo jest gdy wyłączysz Zone Alarm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 TAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Masz ServicePack 2 ? Jeżeli masz to czy masz wyłączonego firewalla systemowego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Mam SP2 instalnietego. Firewall systemowy offniety jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Próbowałeś formata :) ? (tak dla formalności pytam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Nie i nawet nie proboje bo mi sie nie chce :-P :-P :-P Za duzo potem ustawiana mam zeby przywrocic wszystko do takiego stanu zeby wszystko bylo po mojemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Admin nie poblokowal portow na p2p? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Dla utrudnienia sprawy nie mam lokalnej sieci tylko neo, wiec admin raczej portow na p2p mi nie poblokowal. Pomozcie :sad: :sad: :sad: Admin nie poblokowal portow na p2p ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 omg :| Ludzie pisza co im na myśl przyjdzie. Nie przeczytaja od poczatku tylko od razu bzdury piszą o.O. Heat dobrze ze zauwazyles :P BTW problem rozwiazany. Temat do zamkniecia :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Pochwal sie jak, moze komus sie przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Po prostu usunąłem firewalla (zone alarma) i antyvira(kasperskiego) i zainstalowalem od nowa :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...