KWS89 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Może wie ktoś co w niej chodzi/jak się robi gierki na komy...i jakim progsem to trza robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Może wie ktoś co w niej chodzi/jak się robi gierki na komy...i jakim progsem to trza robić? hyhy, to jest zdaje sie zwykle programowanie w javie - jak nie umiesz tego jezyka to i tak sobie nie poradzisz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 a skad mozna sciagnac gierki? wiem, ze byly takie strony, ale zapomnialem adresow dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 jesli chcesz pisac gierki (lub ogolnie progsy na komorki) to sobie sciagnij Java MicroEdition z Sun'a, wszystko co potrzeba tam jest. natomiast serwisow z niebadziewnymi progsami za darmo nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 a skad mozna sciagnac gierki? wiem, ze byly takie strony, ale zapomnialem adresow dzieki hie hie... szukaj :lol: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=159...ighlight=midlet a najprościej wklepac do wyszukiwarki midlet i jazda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Może wie ktoś co w niej chodzi/jak się robi gierki na komy...i jakim progsem to trza robić? http://www.ps.nq.pl/main.php?dzial=java&kategoria=kurs - podstawy.... http://www.binboy.org/index.php?show=index.htm&dz=java - dzialaj :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 to i ja sie podkleje bo mam pytanka 1. moj aplet na niektorych kompach sie nie uruchaia (pisze ze class not found). po sciagnieciu java vm z suna jest ok, ale 9 mega i instalacja dla jednego apelta to przesada (malo komu sie chce). podejrzewam ze chodzi o to ze kompilowalem 1.4 bo uzywam funkcji ktorych nie ma w 1.3. czy jak ktos ma ie to czy nie ma czegos prostszego w instalacji i mniejszego niz ta maszyna sunowska. jakis update maszynki? moze windows update by pomogl? 2. sun studio-one jest spasione ale uzywa 1.3, kots wie jak go zmusic do 1.4? 3. chce napisac dla mojego appleta server ktory by sie znajdowal na innym serwerze niz strona z apletem. applet laczyl by sie z nim przez rmi, ale slyszalem ze zabezpieczenia w javie nie pozwalaja laczyc sie apletom z innym hostem niz te z ktorego byly sciagniete, czy to prawda? gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...