Skocz do zawartości
Gość AndrewPL

Problem Z Kupnem Karty Dźwiękowej.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AndrewPL

Jest problem miedzy CREATIVE AUDIGY 2ZS THX Box, CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIGY4 OEM....

Prosze pomóc.

Wyjeżdżam w poniedziałek, lecz prosiłbym o pisanie swoich opini, napewno bardzo mi pomogą :)

Pozdrawiam

AndrewPL :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spać to nie łaska? :lol: Jaka inteligenty jak na Ciebie. Jestem pod wrażeniem :D

Z tego co pamiętam to seria Audigy 2 ZS nie jest w stanie wykonać próbkowania w głębi 24 bitowej z częstotliwością próbkowania 96 kHz, choć teoretycznie ma tą funkcje w specyfikacji (szczerze powiedziawszy nie uzyskasz takiego dźwięku na głośnikach poniżej 1000 zł :D). W Audigy 4 poprawili ten "błąd", ale nie jestem pewien czy nie przypadkiem w tylko najdroższej wersji platinum. Do Logitechów X530 kupiłbym to co tańsze będzie i tyle :)

Edytowane przez Xtreme Addict

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spać to nie łaska? :lol: Jaka inteligenty jak na Ciebie. Jestem pod wrażeniem :D

Z tego co pamiętam to seria Audigy 2 ZS nie jest w stanie wykonać próbkowania w głębi 24 bitowej z częstotliwością próbkowania 96 kHz, choć teoretycznie ma tą funkcje w specyfikacji (szczerze powiedziawszy nie uzyskasz takiego dźwięku na głośnikach poniżej 1000 zł :D). W Audigy 4 poprawili ten "błąd", ale nie jestem pewien czy nie przypadkiem w tylko najdroższej wersji platinum. Do Logitechów X530 kupiłbym to co tańsze będzie i tyle :)

Z tego co ja wiem Audigy 2 ZS w stereo ma 192 khz 24 bit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi