adi_em Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Mam pytanie do posiadacy coolera wymienionego w temacie. Czy wciąga wam powietrze do obudowy czy wypycha je na zewnątrz. Bo raczej powinien wyciągać a mam wrażenie że mój raczej bardziej wciąga niż wyciąga... Jak przystawiam rękę do wylotu z tyłu to praktycznie nie czuje gorącego powietrza. <_< U mnie siedzi ten cooler na R9600Pro. Jak jest u was?? Z gory dzięki!!!! :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Wiąga z obudowy i wypycha na zewnątrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Cooler powinien wyrzucac ciepłe powietrze na zewnątrz obudowy to chyba logiczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) No tak. Byłem tego świadomy kupując go, ale pisałem wyżej że przykłądając rękę do wylotu z tyłu praktycznie nie czuć wypychanego ciepłego powietrza. natomiast przykładając pod wirnik czuje sie wyraźnie ale nie wiem czy wdmuciach!e to powietrze czy tylko "mieli" podczas pracy jak inne wentylatory. I jestem ciekaw jak jest u innych użytkowników AC Silencer ATI2. :unsure: Edytowane 12 Lipca 2006 przez adi_em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Palisz? Przystawiasz papierosa do silencera i widzisz jak ladnie wciaga powietrze i wywala je na poza obudowe ( wersja dla wrazliwszych - dymiaca zapalka ;] ) Jak sprawdzales - podczas 3d2k3 czy w srodowisku 2d? :wink: Swoja droga r9600 nie nalezy do bardzo grzejacych sie kart wiec przy panujacych warunkach mozesz tego nie odczuc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Ten silencer ma automatyczną regulacje czy sam regulujesz sobie obroty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Ja mam radka 9800PRO z silencerem, w którym obroty moge ustawiać ręcznie i gdy pracuje na LOW to prawie nie czuć wylatującego powietrza. Zobacz czy masz przy nim przełącznik i jesli jest to ustaw go na HIGH, wtedy poczujesz jak wydmuciach!e powietrze :) Edytowane 13 Lipca 2006 przez Chemik4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Ja mam radka 9800PRO z silencerem, w którym obroty moge ustawiać ręcznie i gdy pracuje na LOW to prawie nie czuć wylatującego powietrza. Zobacz czy masz przy nim przełącznik i jesli jest to ustaw go na HIGH, wtedy poczujesz jak wydmuciach!e powietrze icon_smile3.gif Ale ty masz takiego firmowego silencera a tutaj mowa jest o ATI silencerze a to troche coś innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Nie ma w nim regulacji i o ile się orientuje to automatycznej też nie ma. Obraca się chyba ze stałymi obrotami. Przynajmniej tak czytałem. A dla wyjasnienia posiadam coś takiego a nie czy Ale pomysł z fajką dobry. Spróbuje napewno! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Ale ty masz takiego firmowego silencera a tutaj mowa jest o ATI silencerze a to troche coś innego no racja... moj błąd :) a propo tego ATI silencera... który jest wydajniejszy: ten którego ja mam czy ten od adi_em'a? Edytowane 13 Lipca 2006 przez Chemik4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Ten co ty masz :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Ten co ty masz :cry: Przecież ATI2 jest z czystej miedzi... ;-) A który cichszy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Przecież ATI2 jest z czystej miedzi... icon_wink.gif LOL ATI silencer nie jest z miedzi ma aluminiowe żeberka a ma tylko podstawke midzianą, silencer jest wydajniejszy a jak z cisza to nie wiem ale chyba sa podobne pod tym względem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...