L!z@rD Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Tak jak w temacie proze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 (edytowane) Tak jak w temacie proze o pomocTak. Jak nakleisz je na wierzch mysz bedzie za wysoko i w zaleznosci od pada albo zacznie sie gubic albo nawet w ogole moze przestac dzialac. Trzeba zrobic tak zeby nie podwyzszac myszy (albo minimalnie). Te "firmowe" slizgacze mozna sobie przykleic na jakas folie i da sie je wstawic spowrotem w razie koniecznosci i nie bedzie sladu. Edytowane 13 Lipca 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Za to w instrukcji miceskatezów zawarta jest informacja aby naklejać je na te oryginalne. Tak też robię. Nigdy nie stwierdziłem problemów z optyką, nie mówiąc już o zupełnym nie działaniu myszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 (edytowane) Za to w instrukcji miceskatezów zawarta jest informacja aby naklejać je na te oryginalne. Tak też robię. Nigdy nie stwierdziłem problemów z optyką, nie mówiąc już o zupełnym nie działaniu myszy.Zalezy od pada i myszy. Generalnie im nizej tym lepiej dla myszy - taka zasade zaobserwowalem testujac kilkadziesiat rodzajow slizgaczy, a sam bedac jakis czas producentem :wink: Wnioski byly takie, ze cienka mysz + trudny pad (steelpad S , icemat) byly niezwykle czule na wysokosc slizgaczy. Edytowane 17 Lipca 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Zestawienie testowane dłuższy czas na mx518 i QcK+, bo żadne inne pady mi nie podchodziły (moc szmaty jest potężna ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snapi Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 mam mx518 i QCK + .... no i ślizgi mICEskatez .... zrywalem stare ... dziala bez zarzutu .... tylko pare dni na poczatku cos bylo nie tak, ale mysle ze ślizgi musiały sie troche przetrzec bo potem bylo i jest ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...