Ghost Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Mam OEM wersje Windowsa XP Professional i wlasnie sobie sformatowalem dysk, w czasie instalacji jak zwykle pojawilo sie okienko aktywacji, zaznaczylem a tu niemila niespodzianka. "Niestety, klucz produktu użyty do zainstalowania tego produktu nie uprawnia użytkownika do korzystania z dodatkowej licencji. Dodatkowe licencje można zakupić dla kluczy produktów dołączonych do systemu Windows XP. Skontaktuj się z najbliższym sprzedawcą, aby zakupić system Windows XP do tego komputera." Co to ma byc??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Czyzby ci pirata z tloczona plytka w sklepie dali??? Albo wersje OEM niemoga byc aktywowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Juz wczesniej aktywowalem Windowsa kilka razy i nie bylo problemu. "According to our records, the number of times you can activate Windows with this product key has been exceeded." Czy to oznacza ze OEM wersje Windowsa maja ograniczona liczbe aktywacji??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zapodaj po prostu innego seriala, skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> no coz?? masz kazaa, grokster lub imesh?? to sciagnij jesl nie to wal do mnie na PRIV To wiecie wszystko oryginalne musi byc;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 zobacz w dziale artykuly na www.imperator102.prv.pl chyba tam znajdziesz pradnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Juz wczesniej aktywowalem Windowsa kilka razy i nie bylo problemu. "According to our records, the number of times you can activate Windows with this product key has been exceeded." Czy to oznacza ze OEM wersje Windowsa maja ograniczona liczbe aktywacji??? zadzwon pod numer, gdzie sie aktywuje przez talefon. pewnie jest po prostu limit ilosci aktywacji na jedna kopie. jak masz legalna kopie, to moze cos ci poradza i aktywuja telefonicznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 "1. uruchom z linii poleceń: regedit 2. odszukaj ciąg: HKey_Local_MachineSoftwareMicrosoftWindowsNTCurrent VersionWPAEvents 3. otwórz wartość: OOBETimer 4. skasuj pierwsze dane np. "ca" klikaj OK 5. zamknij program 6. uruchom z linii poleceń: %systemroot%system32oobemsoobe.exe /a 7. wybierz drugą możliwość aktywacji za pomocą telefonu i kliknij przycisk Zmień klucz produktu 8. wpisz inną wartość klucza np: -->MTCJQ-FRGJ2-CPX32-6YWW7-HBMD2<-- tego ja użyłem CX7DD-4GX4Y-BTTR4-H88Y7-GQPWQ XP8BF-F8HPF-PY6BX-K24PJ-TWT6M 8RCKG-36TH8-VWBGK-T3CB6-RHG48 9. naciśnij aktualizuj 10. zrestartuj kompa 11. aby przekonać się czy aktywacja się udała wpisz w linii poleceń: %systemroot%system32oobemsoobe.exe /a 12. instaluj Service Packa " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 "1. uruchom z linii poleceń: regedit 2. odszukaj ciąg: HKey_Local_MachineSoftwareMicrosoftWindowsNTCurrent VersionWPAEvents 3. otwórz wartość: OOBETimer 4. skasuj pierwsze dane np. "ca" klikaj OK 5. zamknij program 6. uruchom z linii poleceń: %systemroot%system32oobemsoobe.exe /a 7. wybierz drugą możliwość aktywacji za pomocą telefonu i kliknij przycisk Zmień klucz produktu 8. wpisz inną wartość klucza np: -->MTCJQ-FRGJ2-CPX32-6YWW7-HBMD2<-- tego ja użyłem CX7DD-4GX4Y-BTTR4-H88Y7-GQPWQ XP8BF-F8HPF-PY6BX-K24PJ-TWT6M 8RCKG-36TH8-VWBGK-T3CB6-RHG48 9. naciśnij aktualizuj 10. zrestartuj kompa 11. aby przekonać się czy aktywacja się udała wpisz w linii poleceń: %systemroot%system32oobemsoobe.exe /a 12. instaluj Service Packa " juz to kiedys widzialem :roll: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...