MisiekLover Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Od pewnego czasu chciałem kontrolować temperature swojego komputera i ściągłem oba programy jak w temacie ... Ale gdy chce którykolwiek z nich włączyć to zawiesza się cały system ... Formata robiłem nic nie pomogło.. Nie wiem co jest grane :/ Prosiłbym o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Dziwne, ja używam obu i nic sie nie dzieje złego, jakie masz wersje tych programów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viperus Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Być może to wina sterowników od płyty głównej, zmień na jakieś inne i zaktualizuj BIOS - tak na wszelki wypadek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Sterowniku ściągne jutro ze strony producenta może znajde jakieś nowsze ... a co do biosu :> to nie wiem jak się go aktualizuje :/ heh A mieliście tak kiedyś że jak wchodziliście do jakiegoś folderu załóżmy z filmem to wywalał wam explorer ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 widze ze masz plyte Gigabyte, kolega ma model K8N Ultra-9 i takze ma problemy z programami do pomiaru temperatury i predkosci wichur. U niego byly zmieniane drivery i bios'y lecz nic nie pomoglo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Hmm czyli nie ma co nawet bawić się Driverami :/ kurde głupia płyta.... A ten drugi problem kiedyś ktoś widział i wie jak go rozwiązać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 to nie jest regula ze niezadziala, moze akurat, musisz poprobowac i zdac relacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) widze ze masz plyte Gigabyte, kolega ma model K8N Ultra-9 i takze ma problemy z programami do pomiaru temperatury i predkosci wichur. U niego byly zmieniane drivery i bios'y lecz nic nie pomoglo :?Mam też ten problem na płycie gigabyte k8u, ale mi programy sie włączają tylko, że pokazyją raz +50* a zachwilę -62*. :blink: Edytowane 14 Lipca 2006 przez KiMR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 @MisiekLover może jakiś konlikt sterowników lub sprzętu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razorex Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Od pewnego czasu chciałem kontrolować temperature swojego komputera i ściągłem oba programy jak w temacie ... Ale gdy chce którykolwiek z nich włączyć to zawiesza się cały system ... Formata robiłem nic nie pomogło.. Nie wiem co jest grane :/ Prosiłbym o pomoc :) A jeżeli będziesz miał zainstalowany tylko jeden z wyżej wymienionych programów to też się system zawiesi ? :blink: Edytowane 14 Lipca 2006 przez razorex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 było się udać do topicu o tym gigabycie, tak sie sklada, ze go mam i miałem ten sam problem. pomogły nowe sterowniki bodajże. bios tez zmienialem, ale to chyba drivery rozwiazywaly problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yarooo Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 A mieliście tak kiedyś że jak wchodziliście do jakiegoś folderu załóżmy z filmem to wywalał wam explorer ?? Tylko Ci się tak dzieje jak wchodzisz w folder z filmami :) bo to jest wina kodeka DivX też tak kiedyś miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyteckk Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Mi się tak kiedyś działo jak zaznaczałem ponad 100kilka zdjęć i chciałem je np skopiować. Myslałem że to wina dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 To co napisal Yarooo , odinstaluj DivX-a i XviD-a i zainstaluj sobie ffdshow... Powinno pomoc. Mialem ten sam problem... Zrobilem tak jak napisalem i teraz jest dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...