Skocz do zawartości
kenfollet

Szalejący Activesync

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam problem. Gdy PDA jest podłączony i zsynchronizowany i wszystko wygląda OK po jakimś czasie połączenie jest przerywane. PDA pokozauje stan połączenia jako rozłączony, activesync też. Ponowne połaczenie przez activesync nie działa (nie znaleziono urządzenia) muszę wyjąć kabel z PDA i włożyć go na nowo. Winows nie wyświetla komunikatu o błędzie. Automapa pisze że połaćzenie zostało przerwane a destinator PN: Nawiązane połączenie zostało przerwane przez oprogramowanie w komputerze/hoście. Problem strasznie uciążliwy bo instalowanie czegokolwiek to masakra! PDA i kabel jest OK bo na innych kompach chodzi dobrze. Próbowałem activesynców w wersja: 3.8, 4.0, 4.2 i 4.3. Ciągle to samo! System: laptop XP PDA: Windows mobile 2003SE. Sprzęt: Acer Aspire 5024 WLMI i Acer n35.

Nie mam pojęcia co się dzieje więc prosze o pomoc.

Edytowane przez kenfollet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja ze swojej strony radze ci udac sie na pdaclub.pl tam tobie chlopaki na pewno pomoga.

Od siebie napisze ze nie uzywaj innego activesynca niz 3.8 jezeli masz 2003se, u mnie tez czasami tak ni z gruszki ni z pietruszki zrywa polaczenie ale zdarza sie to raczej zadko jak plam siedzi dlugo w cradlu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi