Gość Bari Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Witam musze jeszcze dzisiaj dokonac zakupu nagrywarki DVD .Potrzebuje takiej ktora niebedzie bardzo glosna ale tez musi byc niezawodna niemusi miec bajerow typu wypalanie na plycie.Myslalem nad Benq albo LG Co mozecie mi polecic cena do 250 zl a ta ?? Nagrywarka DVDR LG Multi GSA-H10N OEM Silver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja bym brał Benqu to dobre nagrywarkim mój kolega ma Benqu nie pamiętam modelu i spisuje sie świetnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 wlasnie ja tez niepamietam modelu Benq dosyc tani a bardzo dobry :/ moze ktos bedzie wiedzial o ktora chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Benq 1650 albo 55 ;) Ja polece ze swojej strony LG 4671b, mam i nie narzekam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja powiem Pioneer DVR-110D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Ja powiem Pioneer DVR-110D ;) Albo NEC 4571A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Ja polecam Benq DW1650 sam kupiłem z 2 tyg temu i jestem zadowolony, jest w miare cicha nie buczy tylko słychać takie ''syyyyyy'' ale nie głośno, tacka wysówa sie cicho nic nie terkocze, co do wypalania płytek to ja od zakupu wypalałem na Verbatimach, TDK, raz wyciągłem jakąś porysowana nieznanej mi firmy płytke DVD/RW chyba ''maccro'' czy cos pewnie jakaś za 1zł ;] i nagrała sie bez żadnego problemu, wszystkie płytki co teraz nagrywałem sie wypaliły bez żadnego marudzenia, polecam benq'q, a kupiłem ją w wersji OEM(dostaniesz instrukcje, i cd z nero 6) w apollo za 134zł a nagrywarka 1 klasa. Edytowane 14 Lipca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 ASUS DRW1680P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 ASUS DRW1680P.O proszę, a to ci ciekawostka :lol:. Też polecę BenQ'a - posiadam DW 1640 od jesieni i jestem z niej bardzo zadowolony, pali bardzo ładnie (nawet słabe nośniki, choć preferuję coś lepszego pokroju TDK'ów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razorex Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 BENQ 1655 LUB LG GSA-H20L B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...