Heh Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Szukalem ale nie znalazlem. Chodzi o rozdzielenie neostrady na dwa komputery z XP bez routera. Moze ktos napisac jak to zrobic albo podac linka do poradnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Pomoc Windows, hasło ICS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 albo AnalogX Proxy ( na przyklad ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 winroute... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxas Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 AnalogX Proxy bylby dobry gdyby niepozamykane porty wiec ten program Sux ;) niepograsz na nim no w gry na wp.pl (snooker itd) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 CHIP 11/2006 str84 :D "Praktyczne wykorzystanie 2 gniazd ethernet" a tak powaznie to winroute! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxas Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Mam ten WinRoute Pro 4.2.5 ale nieumiem tego ustawic zeby dzialal na tym internet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P4W3L Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 chyba możesz zrobić z jednego kompa zrobić serwer i udostępniać neta w ten sposób. ewentualnie switch ale nie wiem czy to wypali :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxas Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Neta mam z lana, na serwerze u prowidera jest wprowadzony moj adres mac i do niego przydzielone ip, jezeli zmienie karte sieciowa na inna z innym maciem niebede mial neta dopuki admin niewprowadzi tego nowego maca ;) switche odpadaja bo poco jak mam tylko 2 kompy (nieoplaca sie) router tez sie nie oplaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Neta mam z lana, na serwerze u prowidera jest wprowadzony moj adres mac i do niego przydzielone ip, jezeli zmienie karte sieciowa na inna z innym maciem niebede mial neta dopuki admin niewprowadzi tego nowego maca ;) switche odpadaja bo poco jak mam tylko 2 kompy (nieoplaca sie) router tez sie nie oplaca.albo sam przypiszesz MAC do nowej sieciowki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...