Skocz do zawartości
pirat102

Stan Wstrzymania

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie odnośnie Stanu wstrzymania. Szukałem i puki co wiem tylko tyle :

Cytat

Wstrzymanie

Wprowadzenie komputera w stan wstrzymania powoduje wyłączenie wyświetlacza i dysku twardego. Wszystkie otwarte programy i pliki zostają zapisane w pamięci RAM (pamięci tymczasowej komputera) zamiast na dysku twardym. Informacje przechowywane w pamięci RAM są czyszczone po wyłączeniu komputera, dlatego przed wprowadzeniem komputera do trybu wstrzymania warto zapisać swoją pracę. W przeciwnym razie przerwa w dopływie zasilania, wymiana baterii lub awaria systemu może doprowadzić do utraty danych.

Czy jeśli dam komuter w stan wstrzymania i zostawie na nim np. załączoną neostrade i program do ściągania plików p2p to będzie sie ściągać??

Jeśli był gdzieś podobny temat to przepraszam ale szukałem dosyć długo i nieznalazłem ;(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej tak bedzie sie sciągac, ja tam prawie w ogóle nie kozystam ze s/w ale jak zostawiłem kiedys gre na pausie dałem s/w to jak komp sie uruchomil to gierka była tak jak stała i szlo znów pykac.

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie, ma do Was mały pytanko, może mi pomożecie. Po wyjściu ze stanu wstrzymania nie mam połączenia z netem. Moja katra siecioa nie pozę pobrać IP. Muszę zrestartować kompa i dopiero wtedy wszystko działa. Co jest grane? Moja karta to karta NVIDIA - zintergrowana z płytą główną. DZIEKI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi