pirat102 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Mam pytanie odnośnie Stanu wstrzymania. Szukałem i puki co wiem tylko tyle : Cytat Wstrzymanie Wprowadzenie komputera w stan wstrzymania powoduje wyłączenie wyświetlacza i dysku twardego. Wszystkie otwarte programy i pliki zostają zapisane w pamięci RAM (pamięci tymczasowej komputera) zamiast na dysku twardym. Informacje przechowywane w pamięci RAM są czyszczone po wyłączeniu komputera, dlatego przed wprowadzeniem komputera do trybu wstrzymania warto zapisać swoją pracę. W przeciwnym razie przerwa w dopływie zasilania, wymiana baterii lub awaria systemu może doprowadzić do utraty danych. Czy jeśli dam komuter w stan wstrzymania i zostawie na nim np. załączoną neostrade i program do ściągania plików p2p to będzie sie ściągać?? Jeśli był gdzieś podobny temat to przepraszam ale szukałem dosyć długo i nieznalazłem ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Raczej tak bedzie sie sciągac, ja tam prawie w ogóle nie kozystam ze s/w ale jak zostawiłem kiedys gre na pausie dałem s/w to jak komp sie uruchomil to gierka była tak jak stała i szlo znów pykac. Edytowane 14 Lipca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masakra355 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Przecież zwasze można sprawdzić, no nie ? Spróbuj pobrać jakiś mały program np. kilku Mb i włącz S/T; następnie uruchom i zobacz co z tego wyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 A jak ma sie sciągać przy wyłaczonym dysku? W stanie wstrzymania wszystko jest zatrzymane az do wyjsia z SW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Jak sama nazwa mówi po przejściu w s/w wszystkie procesy ulegają wstrzymaniu do ponownego powrotu w stan normalny. Czyli net się rozłącza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
besam Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam serdecznie, ma do Was mały pytanko, może mi pomożecie. Po wyjściu ze stanu wstrzymania nie mam połączenia z netem. Moja katra siecioa nie pozę pobrać IP. Muszę zrestartować kompa i dopiero wtedy wszystko działa. Co jest grane? Moja karta to karta NVIDIA - zintergrowana z płytą główną. DZIEKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 a sprobuj wylaczyc i wlaczyc karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...