Krzysg4 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Ulala finał Brazylia - Rosja to by był hit. Dawno nie widziałem Rusków w akcji, Brazylie pamiętam z zeszłego roku i jak będą grali tak jak zawsze (dobre przyjęcie i precyzyjne i szybkie dogranie) to chyba nawet Ruskie se z nimi nie poradzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 No Baranov jest dla mnie chyba najlepszym obecnie zawodnikiem atakujacym Nie wiem jak Wlosi zmienili troszke sklad, w rosji tez kilka nowych mlodych graczy. Moze byc ciekawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) No i Wlosi znowu przegrywaja ... Odpuscili tą LŚ i szczyt formy przygotowywuja na MŚ. Forma na ME to mieli i odpuszczenie LŚ sie oplacilo, zobaczymy co zdziałają na MŚ ;] Argentyna potwierdza, ze w grupie B jest Brazylia, dlugo nikt, Argentyna, dlugo nikt, Finlandia no i najslabsza Portugalia . Zobaczymy co Nasi pokaza z Serbami. A nie wiecie co z tym Bąkiewiczem? Dołączył do tej kadry czy jak? Edytowane 29 Lipca 2006 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Bąkiewicz chyba nie dołączył. Wczoraj w Wiadomościach mówili, że Lozano zabrał tą samą kadrę co na mecze z USA i Serbią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 A polacy przegrali 3ci mecz serbią. tralala. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Może dzisiaj Polacy uszczęśliwią tą świetną ubliczniśc w Łodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 I przegraja tylko 3-2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Nareszcie zagrali jak przystało na Polaków i wygrali :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 nie wiecie kiedy i na którym jest powtórka ?? bo nie mogłem niestety oglądać transmisji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Jutro Japonia-Polska. Pobudka o 7 i oglądam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Troche sie chłopcy pomęczyli z japsami :-P Ja nie wiem jak oni mogli takie piłki bronic :-| Po 3 secie myślałem, że juz nas mają, ale na szczęście sie myliłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Mam nadzieję, że jutro pójdzie łatwiej. Aklimatyzacja już nie powinna stanowic problemu, więc liczę na 3:0. Niesamowity był ten Japończyk z 16. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Jutro pobudka o 5:50 i oglądanie :D 3:0 byłoby najlepsze bo mamy dużo straconych setów i teraz każdy jest na wage złota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Jeśli jutro szybko skończą, to jeszcze pójdę po meczu spac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 3-0 :) szkoda że tak wcześnie, wszystko układa się bardzo dobrze USA wygrało z serbią :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ale Polacy na razie moczą z USA <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Piękny mecz, szkoda tych 2 setów. Co sie stało Wlazłemu ?? To chyba jakaś kontuzja nie tylko skurcz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 fajne widowisko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) Wlazły dostał chyba jakiegoś skurczu - takiego, że nie mógł w ogóle poruszyc nogami. Widzieliście jak znosili go z boiska ? Co do meczu - był świetny. Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez _1t_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 No piękne widowisko. Jakoś w pierwszych dwóch setach nie mogli się odnaleźć, aż skakałem z radości jak zobaczyłem wynik 3- 2 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zwycięstwo 3-0 BRAWO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Piękny wynik, piękny mecz !!! Najmocniejszym punktem było zdecydowanie przyjęcie (no i Świder :D) I kto mi teraz powie że naszym sportem narodowym jest piłka nożna, no kto ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...