andixad Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Cześć Sprawdzałem wiele programów np. Noton SW, RegSeeker, Systerac XP Tools 3, Eazy Cleaner. Chciałem się zapytać jaki program byłby najlepszy do naprawiania błędów na dysku czy w rejestrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Wprawdzie nie testowałem wszystkich, ale do rejestrów wg mnie najlepiej obecnie brać Registry Mechanic. Jak znacie coś lepszego (najlepiej freeware), to chętnie sprawdzę. Do dysku? Jakie niby błędy? Większość naprawia Windowsowy scandisk/checkdisk. Optymalizuje się defragmentacją z Windows, programem Perfect Disk lub O&O Defrag (oraz kilkoma innymi - do wyboru, do koloru). Resztę (poważne błędy) HDD Regenerator oraz TestDisk. W innych wypadkach dysk do wyrzucenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Do sprawdzania dysku i fragmentowania polecam Diskeeper ver. 10, do czysczenia rejestru najlepszy Easy Clener, Registry Booster, XP Repair Pro. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...