Martin_Ez Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 no właśnie...czy będzie działało i czy będą odpowiednie warunki do przepływu cieczy jeśli blok będzie zamontowany na procesor w tego typu obudowie (tj. leżącej poziomo)???? dzięki za odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florek41 Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 no właśnie...czy będzie działało i czy będą odpowiednie warunki do przepływu cieczy jeśli blok będzie zamontowany na procesor w tego typu obudowie (tj. leżącej poziomo)???? dzięki za odpowiedzi. Wszystko się da :), chocby Arieal zrobił swoje WC w DESKTOPIE, taka rada na przyszłośc, szukanie nie boli :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_Ez Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Wszystko się da :), chocby Arieal zrobił swoje WC w DESKTOPIE, taka rada na przyszłośc, szukanie nie boli :razz:rzeczywiście coś mnie zabolało ;) czyli poziome położenie cpu z blokiem nie rzutuje na przepływ cieczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Nic a nic. Nawet wygodniej mu bedzie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Nawet lepiej dla pompki bo będzie mniejsza różnica wysokości, byle to tylko nie była cwu która działa tym lepiej im większe ma ciśnienie napływowe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_Ez Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Nawet lepiej dla pompki bo będzie mniejsza różnica wysokości, byle to tylko nie była cwu która działa tym lepiej im większe ma ciśnienie napływowe ;)nie za bardzo wiem o czym piszesz :unsure: niestety początki jak każde i w WC są niełatwe :wink: powiem tak - zamierza zlożyć WC z: Blok CPU: Prison Pro V2 Chłodnica: Black Water 123 Ultimate Rezerwuar:Innovatek AGB-O-Matic do pomp EHEIM 1046/48 Pompka: Eheim 1048 + węże i inne zwierzaki... może być czy dałem ciała? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 odpuść sobie tą chłodnice i weź cooltek extream dual lub jak chcesz triple Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Jaka obudowe desktop masz zamiar wodowac? Z tego co widze w sigu nie masz desktopa (swoja droga fajna obudowa) :wink: Temat zaczyna przeradzac sie w kolejne "co kupic" tzn jakie klocki dobrac - nie widze kontekstu ktory laczylby takie zestawienie z faktem czy to ma byc do desktopa czy nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_Ez Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Jaka obudowe desktop masz zamiar wodowac? Z tego co widze w sigu nie masz desktopa (swoja droga fajna obudowa) :wink: Temat zaczyna przeradzac sie w kolejne "co kupic" tzn jakie klocki dobrac - nie widze kontekstu ktory laczylby takie zestawienie z faktem czy to ma byc do desktopa czy nie. masz rację po prostu zapytałem.desktopa też zarzucę jakiegoś Silverstona (mam już kilka na oku) pożyjemy zobaczymy. w każdym razie dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...