tsgs2 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 siema . kolega chce zmienic chlodzenie procka, ale tak zeby pozniej mogl je wsadziz na AM2 :mur: teraz ma sA. czy wogole istnieje cos takiego? :mur: cena max to 100zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 O wiele szybciej by znalazl uniwersalny sA&s939... Nie wydaje mi sie zeby na chwile obecna bylo cos robione pod najnowsze dziecko AMD i martwa platforme... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 aha :mur: no to juz sam nie wiem :( a nie wiesz moze czy po jakiejs przerobce nie da sie zamontowac np katany cu na AM2? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateo1988 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) Arctic Cooling Freezer 64 PRO AM2 Ready B-) //EDIT Sry nie zauważyłem ze chodzi o socket A, takiej hybrydy chyba nie ma która by obejmowała oba sockety niestety. Edytowane 19 Lipca 2006 przez Mateo1988 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Takiego coolera nie widziałem, ale IMO najlepiej kupić dobry cooler pod sA a potem dorobić sobie zapinkę pod AM2 i po sprawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 no to co polecacie cichego na sA, ale jak tylko na ten socket to do 70zl niestety :? znajomy powiedzial ze nie chce inwestowac duzej kasy juz w ten stary socket ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 QV-100 AlCu+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 a QV-100 CU+? wiem ze troche drozej ale jak ma cos kupic to chce mu polecic cos dobrego, nawet jak troche drozej bedzie. Jakich temperatur moze oczekaiwac na Athlonie 2600+? i tez chyba ten alcu jest glosniejszy <_< nie ma reg obrotow :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Tak się zastanawiam jakie straszne katorgi przechodzi procesor, że kolega musi zmienić mu chłodznie... Powiedz mu żeby leciał na tym boxie i nie marnował 100zł na coś czym jest qv-100cu+ czy każdy inny pentagram, a kupił za te 100zł jakąś ninje czy coś (używaną, radiatory się raczej nie psują ;>) Przecież ma kupić AM2. To niech go kupi i nie przejmuje się chłodzeniem obecnego procesora. No chyba, że kolega ma w zamiarze kupic ten Am2 za rok czy dwa. (btw fajny zamiar, nawet nie wie ile w tym czasie może się zmienić) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 on ma teraz jakis CoolerMaster Dream. i mowi ze ma temp w stresie okolo 60* na pascie Arctic Silver V (mial tyle z tydzien temu :lol:) to ja mu probowalem wytlumaczyc ze to przez te upaly, ale do enigo chyba nic nie dochodzi ;] ale dobrze. postaram sie jeszcze dzis z nim pogadac i zobacze ile ma w tym stresie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Moze tez kupic np. Scythe Katana, niecale 80zl a na bank bedzie wydajniejsze niz ten jego boxowy cooler. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsgs2 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 no tak, ale katany tez jednak na wsadzi na AM2 ;] zdecydowalismy z kumplem ze narazie jeszcze zobaczy jak beda temperaturki ;) przesmarowalem mu jeszcze raz procka AS5 i juz mowi ze sa mniejsze ;) (wtedy mial chyba za duzo tej pasty :huh:) a potem moze jak sie nic nie zmieni to penta walniemy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 ja moge polecic thermaltake big typhoon, zapinki pod prawie kazdy mozliwy socket, a jak pokombinuje to pod am2 podepnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 jak pokombinuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Azif Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Podepne sie może do tematu, posiadam procesor AMD Athlon 2600+ na płycie głównej MSI K7N2 Delta ILSR (niestety nie posiadam dziurek na około socketa) Jakie byscie proponowali cooler na tego procka. Obecie działam na radiatorze od jkaiegoś TITANa z załozonym na niego wentylu AC Arctic Fan 3 TC, wszystko "trzyma" sie na paście Artic Silver 5. Moje Temperatury w spoczyku to 52 (przy otwartej budzie) ok.57 przy zamknietej. W stresie wole nawet nie mowiec ile jest :mur: Wiem że wina nie lezy po stronie złego posmarowania pasta bo robiłem wszystko według instrukcjii. Jaki cooler byście polecili, zastanawiałem sie na Pentagramem qvc alucu albo cu (ale róznica miedzy nimi jest niewielka wiec chyba alucu wezme :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...