Laweciarz Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 uff...AR: Pierwsza seria bedzie po 10szt. Co do cen... jak mówie zaczekajcie jescze chwile Dlaczego tak drogo?!??! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Nie podałem przecież jescze ceny ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Nie podałem przecież jescze ceny ????? Laweciarz ma rację musi być taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 No własnie na ile wyceniacie te bloczki ? jestem Ciekaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 No własnie na ile wyceniacie te bloczki ? jestem Ciekaw No wiec za model ze spiralnym kanalem ok. 135-155zl, a ten z dwoma wylotami ok. 165-180zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 No własnie na ile wyceniacie te bloczki ? jestem Ciekaw No wiec za model ze spiralnym kanalem ok. 135-155zl, a ten z dwoma wylotami ok. 165-180zlPowiem tylko tyle: Na pewno tyle nie zapłace! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 dokladnie.. cena zedu 14zł do duzo za duzo. IMHO roboty jest tyle samo ub nawet sporo mniej niz w bloku wierconym.. i cena powinn byc proporcjonalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Okolo 100PLN za blok (przez co rozumiem: 80-120). I nie wnikam ile jest przy tym roboty - przecież Mate nie bedzie ich rzezbil :lol: , tylko (najprawdopodobniej) po prostu zaplaci jakiejs firmie albo znajomkowi za ich zrobienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 No własnie na ile wyceniacie te bloczki ? jestem Ciekaw No wiec za model ze spiralnym kanalem ok. 135-155zl, a ten z dwoma wylotami ok. 165-180zl8O 8O Dood .. what da fuck are U saying ??? Wtedy to wolalbym juz sprowadzac atlantisa ... cena LEv3 + 10zł to max tolerancji -movie o crystalu :P heh... czuje ,ze z cena beda najwieksze problemy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 No własnie na ile wyceniacie te bloczki ? jestem Ciekaw No wiec za model ze spiralnym kanalem ok. 135-155zl, a ten z dwoma wylotami ok. 165-180zlczlowieku, w zyciuuuu. 80-100 jak na moj gus to rozsadna cena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 100 zeta to juz jest absolutny max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 IMHO za podstawowe wersje :) (najuboższe) Nukleon - ok. 120zł. Orbital - ok. 90zł. (to są ceny minimalne, a nie maksymalne) Ew dodatkowe wyposarzenie: drugie dno do pelta, druga góra (zapasowa, czy w innym kształcie) itp. za odpowiednią dopłatą. Jak będzie dużo różnych możliwości wyboru akcesoriów do bloków i wersji hmm. wykończeniowych, to każdy będzie mógł kupić blok wedle swoich możliwości finansowych. Może dało by się jeszcze machnąć trzeci blok - coś pomiędzy nikleonem a orbitalem - coś takiego jak Maze3 - ten orbital widzi mi się troche słaby, a nukleon za duży, no i ma trzy wyjścia - przydało by się coś wydajnego z dwoma wyjściami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 właśnie jakiś czas temu zaprojektowałem blok, który jest właściwie identyczny z Nukleonem i zastanawiam się czy nie lepiej dać 3 otwory wlotowe jeden nad drugim i 2 wylotowe...chcę dać 3 wlotowe po 10mm i 2 wyloty po 12 mm-te kanały po bokach - 12 mm średnicy-wymiary tych takich listków nad jądrem - 11mm X 1mm; głębokość kanałów tych bocznych - 13 mm;wysokość listków - 8 mm nad dnem bloku, czyli nad nimi będzie 5 mm wolnej przestrzeni... Co myślicie o takim rozwiązaniu?? Może jakieś poprawki??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 no i co :?: :?: nikt nic nie powie :?: :?: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 3 otwory wlotowe jeden nad drugim? jak ty chcesz to zrobić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 3 otwory wlotowe jeden nad drugim? jak ty chcesz to zrobić???:lol: chodziło mi o coś takiego oczywiście ___________ | O | | O O O | |____O_____| Na środku wloty, bo bokach wyloty.... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 kurde ,nie wyszło :oops: : ____O_____ _O__O__O_ ____O_____ taki układ wlotów i wylotów ma być... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 a nie lepiej po bokach wloty, a na środku wylot? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 a nie lepiej po bokach wloty, a na środku wylot?8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O No co Ty?? To miał być żart?? :lol: Oczywiście że lepiej w środku wloty- najzimniejsza woda wali najbliżej jądra proca :twisted: ,chłodzi te wystające listki - wylatuje po bokach.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 jak eoda bedzie plynąc szybko to raczej dóżej róznicy w temp wody wlatujacej i wylatującej nie bedziesz mial. a tak to łatwijsze bedzie podłączenie tego wszystkiego( 1 pompka na 2 wloty- jak chcesz na maxa to jedna na jeden.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 lopo --->> perfidnie zerzniety pomysl z : http://forum.oc-forums.com/vb/showthread.p...threadid=135548 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 lopo --->> perfidnie zerzniety pomysl z :http://forum.oc-forums.com/vb/showthread.php?threadid=135548eee-pierwszy raz to na oczy widzę, więc pomysł wcale nie zerżnięty.... już od jakiegoś czasu próbuje zaprojektować wydajny bloczek i przy tym projekcie wzorowałem się na bloku Morphlinga - chodzi o ten, którego foto dał berkut w którymś z topiców.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Pierwsza seria bedzie po 10szt. Co do cen... jak mówie zaczekajcie jescze chwile To znaczy że trzeba u ciebie wpisać sie na kolejke ? :wink:. Dasz rade zrobic te bloki z wejsciami/wyjsciami 17 mm ? bo tylko takie mie interesują :lol: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Mate, kiedy beda te bloczki.. Mam juz 100zl i zbieram na dalsze zakupy u Ciebie :) Tylko ile jeszcze czasu.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 kurde za kazdym razem gdy dostaje maila ze przyszla odpowiedz na ten temat, mysle ze kurde juz cos wiadomo. i za kazdym razem doopa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 a jakiej grubości dno byście proponowali do takiego Nukleona :?: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 5 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2003 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O zapanowała złowroga cisza.... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 a jakiej grubości dno byście proponowali do takiego Nukleona :?: :roll: To dno juz jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 6 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2003 a jakiej grubości dno byście proponowali do takiego Nukleona :?: :roll: To dno juz jest :P To że dno jest razem z bloczkiem to ja wiem... :D inaczej to by było bezpośrednie chłodzenie CPU , a o tym topic już był :wink: Chodzi mi o to jaka grubość dna byłaby optymalna dla takiej konstrukcji bloku jak Nukleon... Mate,może Ty powiesz jaką grubość dna masz zamiar dać :?: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...