Fredziu Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Mam Windowsa 98 SE PL i Win XP Prof. PL. Na win 98 gdy włączam niektóre programy pojawiają się błędy: "Plik jest połączony z brakującym eksportem *.dll " Podejrzewam, że jest to sprawa bibliotek vbrun. Skąd wziąć takie biblioteki i jak/gdzie je zainstalować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 A czy przypadkiem nie zainstaloałeś sobie tych windowsów na jednej partycji? Program files nałożone na siebie ..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Nie, są na osobnych. Win 98 na C: a XP na E: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Windows 98SE jest do [gluteus maximus] odrazu go odinstaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz :D Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 UWAŻAM, ŻE WIN98 JEST NA PRAWDE UDANYM SYSTEMEM W PRZECIWIEŃSWIE DO MOJEGO ROZCZAROWANIA XP-kiem. W TEJ CHWILI Z RACJI RÓŻNEGO POROGRAMOWANIA POSIADAM DWA SYSYTEMY : WIN98 WINDOWS 2000 TO DOBRE POŁĄCZENIA DWUCH SYSTEMÓW. - SPRÓBUJ ABIT BE 6 II(2.0); 60GB- 7200; celek 800(920 :lol: )Mhz;i takie tam przystawki - KUPIE PŁYTE Z PROCKIEM!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 UWAŻAM, ŻE WIN98 JEST NA PRAWDE UDANYM SYSTEMEM W PRZECIWIEŃSWIE DO MOJEGO ROZCZAROWANIA XP-kiem. W TEJ CHWILI Z RACJI RÓŻNEGO POROGRAMOWANIA POSIADAM DWA SYSYTEMY : WIN98 WINDOWS 2000 TO DOBRE POŁĄCZENIA DWUCH SYSTEMÓW. - SPRÓBUJ Tez zawiodlem sie na XP.Kobylasty, wolny, przebajerzony... Wlasnie tez jestem na etapie W98se + W2k. Docelowo chce zostac na samym W2k ale chce obadac z czym to sie je. BACA_18: moze cos wiecej napiszesz na temat dlaczego to W98se jest taki strasznie do bani. XP naprawde nie ma nic (no prawie nic, nie na tyle zebym sie zdecydowal) co by przekonalo mnie do niego. A instalowac XP dlatego, ze jest nowszy to przegiecie. Ile osob ma zainstalowany OfficeXP? Jestem ciekaw ilu z nas jest w stanie wykorzystac to co oferuje Office 97? A pisac o czyms starszym, ze jest do [gluteus maximus] bo jest starsze...Hmmm Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...