Skocz do zawartości
Fredziu

Problem z Win 98SE PL

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Windowsa 98 SE PL i Win XP Prof. PL. Na win 98 gdy włączam niektóre programy pojawiają się błędy: "Plik jest połączony z brakującym eksportem *.dll " Podejrzewam, że jest to sprawa bibliotek vbrun. Skąd wziąć takie biblioteki i jak/gdzie je zainstalować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UWAŻAM, ŻE WIN98 JEST NA PRAWDE UDANYM SYSTEMEM W PRZECIWIEŃSWIE DO MOJEGO ROZCZAROWANIA XP-kiem.

W TEJ CHWILI Z RACJI RÓŻNEGO POROGRAMOWANIA POSIADAM DWA SYSYTEMY :

WIN98

WINDOWS 2000

TO DOBRE POŁĄCZENIA DWUCH SYSTEMÓW. - SPRÓBUJ

ABIT BE 6 II(2.0); 60GB- 7200; celek 800(920 :lol: )Mhz;i takie tam przystawki - KUPIE PŁYTE Z PROCKIEM!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UWAŻAM, ŻE WIN98 JEST NA PRAWDE UDANYM SYSTEMEM W PRZECIWIEŃSWIE DO MOJEGO ROZCZAROWANIA XP-kiem.

W TEJ CHWILI Z RACJI RÓŻNEGO POROGRAMOWANIA POSIADAM DWA SYSYTEMY :

WIN98

WINDOWS 2000

TO DOBRE POŁĄCZENIA DWUCH SYSTEMÓW. - SPRÓBUJ

Tez zawiodlem sie na XP.Kobylasty, wolny, przebajerzony... Wlasnie tez jestem na etapie W98se + W2k. Docelowo chce zostac na samym W2k ale chce obadac z czym to sie je.

BACA_18: moze cos wiecej napiszesz na temat dlaczego to W98se jest taki strasznie do bani. XP naprawde nie ma nic (no prawie nic, nie na tyle zebym sie zdecydowal) co by przekonalo mnie do niego. A instalowac XP dlatego, ze jest nowszy to przegiecie. Ile osob ma zainstalowany OfficeXP? Jestem ciekaw ilu z nas jest w stanie wykorzystac to co oferuje Office 97? A pisac o czyms starszym, ze jest do [gluteus maximus] bo jest starsze...Hmmm

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi