Spentany Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ok czy warto sie pakowac w ten monitorek czy nie bardzo ? monitor idzie do firmy ale ze bedzie siedzial przed nim moj starszy wiec wolal bym coby to nie byl ostatni syf... co wy o tym monitku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 IMO troche drogo ;/ w komputroniku za 700zl 0_0 MOze lepiej jakiegos szajsunga w ostatecznosci LG. Ogolnie nie polecam LG ale mogloby byc ;-). Moze dla zaoszczedzenia $ studio work lg? Jesli twoj ojciec uzywa kompa jako stacja do pisania ze tk ssie wyraze LG ST spelni jego oczekiwania :) Aha napisz jeszcze w jakiej rozdzielczosci pracuje. Jesli 1024x768 to poszukaj w studio workasach. Z 2j strony ten CTX jest plaski (sa tez plaskie ST ale cena jest podobna do tego ctx'a;]) Wiec z tych 2ow wziobym CTX;] IMO lepiej kupic cos uzywanego ;/. Na allegro jest pelno fajnych, plaskich monitorow 17' za ok 700 zl z duzo lepszym odswiezaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ok niech bedzie jakis samsung :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 SAMSUNG 17" SM753DFX co o tym myslicie ? cena podobna do tego CTX'a w ostatecznosic SAMSUNG 17" SM753DFX a moze inne propozycje w granicy 700 ? tylko nie wyjezdzajcie mi z LG'kami - przed jednym siedzie od 2,5 lat :D :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ogólnie monitor spoxik, ten EX700F - kupiłem go do zestawu dla qzyna na gwiazdke ... z geometria nienajgorzej .. w miare soczysty obraz ... ale odświeżanie troszke nie teges - 85Hz przy 1024x768 to juz nie robi dobrego wrażenia (na mnie) ... kupiłem go tylko dlatego ze to ich pierwszy komp i uparli sie żeby mieć firmowy monitor (stwierdziłem ze jak chcą to mają i koniec). Sam niedługo sobie zmienie monita ... też mam do 700zł ... i mój wybór padł na MIRO (pewnie zostane zgnębiony) - ma bardzo dobre parametry !!! http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5223 Max rozdziałka 1600x1200@75Hz, pośrednia 1280x1200@85Hz i chyba najbardziej popularna przy 17" - 1024x768 @ 120HZ a to juz chyba jakiś komfort jest !? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 mam CTX EX710F... to chyba troche drozszy model max 1600x1200, a do rozdzielczosci 1152 ma odswiezanie 100Hz, ale ogolnie... bardzo ladny obraz (pewnie podobne kineskopy), bardzo ladne kolory, dobra geometria Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 EX 710F to zdecydowanie droższy model ... jakieś 200 zł więcej ... ale parametry już są godne ... Ten MIRO ma podobne ;-) i kosztuje 700 :lol: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 polecam PR705 lub PR711FL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Boze ... koleś chce wydać 700 zł a ty mu polecasz monitory powyżej 1000 zł .... ehh.. wiem że są zatentegowiste, ale nie za te pieniądze!!!. Nadal uwazam ze to MIRO ma rewelacyjne parametry jak za ta kase !! I ja sobie go kupie !! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 WoW :) Ten Miro to rzeczywiscie ciekawy monitorek :). Jak za te parametry to rzeczywiscie tani. Wiec polece jak kolega tego MIro, chociaz ciekawie jak wyglada w akcji :). IMO miro bedzie dobrym wyborem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...