Skocz do zawartości
Spentany

CTX 17" EX 700F

Rekomendowane odpowiedzi

IMO troche drogo ;/ w komputroniku za 700zl 0_0

MOze lepiej jakiegos szajsunga w ostatecznosci LG. Ogolnie nie polecam LG ale mogloby byc ;-). Moze dla zaoszczedzenia $ studio work lg? Jesli twoj ojciec uzywa kompa jako stacja do pisania ze tk ssie wyraze LG ST spelni jego oczekiwania :)

Aha napisz jeszcze w jakiej rozdzielczosci pracuje. Jesli 1024x768 to poszukaj w studio workasach. Z 2j strony ten CTX jest plaski (sa tez plaskie ST ale cena jest podobna do tego ctx'a;])

Wiec z tych 2ow wziobym CTX;]

IMO lepiej kupic cos uzywanego ;/. Na allegro jest pelno fajnych, plaskich monitorow 17' za ok 700 zl z duzo lepszym odswiezaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SAMSUNG 17" SM753DFX

co o tym myslicie ? cena podobna do tego CTX'a

w ostatecznosic SAMSUNG 17" SM753DFX

a moze inne propozycje w granicy 700 ? tylko nie wyjezdzajcie mi z LG'kami - przed jednym siedzie od 2,5 lat :D :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie monitor spoxik, ten EX700F - kupiłem go do zestawu dla qzyna na gwiazdke ... z geometria nienajgorzej .. w miare soczysty obraz ... ale odświeżanie troszke nie teges - 85Hz przy 1024x768 to juz nie robi dobrego wrażenia (na mnie) ... kupiłem go tylko dlatego ze to ich pierwszy komp i uparli sie żeby mieć firmowy monitor (stwierdziłem ze jak chcą to mają i koniec).

Sam niedługo sobie zmienie monita ... też mam do 700zł ... i mój wybór padł na MIRO (pewnie zostane zgnębiony) - ma bardzo dobre parametry !!!

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5223

Max rozdziałka 1600x1200@75Hz, pośrednia 1280x1200@85Hz i chyba najbardziej popularna przy 17" - 1024x768 @ 120HZ a to juz chyba jakiś komfort jest !?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boze ... koleś chce wydać 700 zł a ty mu polecasz monitory powyżej 1000 zł .... ehh.. wiem że są zatentegowiste, ale nie za te pieniądze!!!.

Nadal uwazam ze to MIRO ma rewelacyjne parametry jak za ta kase !!

I ja sobie go kupie !! 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WoW :) Ten Miro to rzeczywiscie ciekawy monitorek :). Jak za te parametry to rzeczywiscie tani. Wiec polece jak kolega tego MIro, chociaz ciekawie jak wyglada w akcji :). IMO miro bedzie dobrym wyborem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...