bryken Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Mam umowionego klienta na ponidzialek i mowi ze mu wszystko bardzo wolno chodzi bo kupil komputer za 250zl jakis rok temu i internet tez mu wolno chodzi i teraz mam pytanie jaką przeglądrke mu zainstalować żeby szybciej chodziło mozilla albo opera albo cos innego przegladarka musi miec bardzo male wymagania z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 http://kmeleon.sourceforge.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) co to? bedziesz szybciej dzialac niz firefox opera na takim satrym kompie wszystkie strony dobrze w chodza bo koles uzywa kompa glownie do platnosci w banku. Edytowane 22 Lipca 2006 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Opera ;) Edytowane 22 Lipca 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 starsze versja opry ;] tak kolo 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 8.54 najlepiej. Używam i nie narzekam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 hmmm tez myslalem nad opera a ten kmeleon mnie zaciekawil sciagne i sprawdze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...