Skocz do zawartości
bryken

Jaka Sieciowka 10/100

Rekomendowane odpowiedzi

No wlasnie bo wczoraj sprzedalem moja i bym musial tak kupic z 5sztuk glowne wymagania cena cos z tanszych jakie typy z allegro zeby nie obicazala procka bo spotkalem sie z opinia ze realtec to robi moze cos z 3com prosilbym o linki i dlaczego akurat ta pozdro.

Ma być cały czas połaczona z modemem kablowym polaczenie do neta.

Edytowane przez bryken

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie bo wczoraj sprzedalem moja i bym musial tak kupic z 5sztuk glowne wymagania cena cos z tanszych jakie typy z allegro zeby nie obicazala procka bo spotkalem sie z opinia ze realtec to robi moze cos z 3com prosilbym o linki i dlaczego akurat ta pozdro.

Ma być cały czas połaczona z modemem kablowym polaczenie do neta.

Byle jaka, kazda jest taka sama ;]

albo to - http://www.purepc.pl/node/271 B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo taka prawda w sumie.... Widac ze te drozze sieciowki ktore maja wiecej elektroniki niby nie obciazaja tak procesora ;) Rozejrzyj sie za tymi z chipem intela, wiem ze sa dobre ale jak obciazaja procesor to nie wiem, ale na pewno warto je kupic.. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak sieciówka siecówce nie równa poza tym nie miej mnie za debila zeby takie ujstwo kupowac mogli dopisac for pro gamers dfo tego killernic.

chciales zeby Ci procka nie obciazalo, no to podalem Ci jaka bedzie dobra !

Wszystkie tanie sieciwki w cenie xx zł to jedno i tosamo.... i roznicy w uzyciu CPU nie zobaczysz nigdy w zyciu. Jak chcesz to wywal 100zl na sieciowke i mysl sobie ze mniej Ci procesor obciaza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi