Zippi Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) Witam, od ok 2 tyg. mam problem uruchomieniem wolfa. podczas odpalenia zwiesza sie dzwiek i wyskakuje okienko z błędem (screen). Ten blad zaczyna mnie już wkurzać. Na win 98se nie działo mi się nic takiego, a gry odpalaly za kazdym razem :/ ps. przeinstalowanie/format systemu nic nie daje zmiana sterownikow do gfx nie pomaga Edytowane 23 Lipca 2006 przez Zippi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kvasek Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 haha mam coś takiego na 3/4 tytułów z takiej włoskiej stronki z grami hentai robionymi jeszcze na dosa :D kumpel kiedyś przeinstalowywał system bo mu wolf nie chodził - okazało się że miał przestawiony zegar systemowy :D OT : do ilu spadają ci fps na radarze w zadymie w trawie (jak leżysz w niej) przy max detalach na 1024*768 :D ?? EoOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Skoro "zwiesza się dźwięk", to raczej stery do karty dźwiękowej powinny zostać zmienione... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zippi Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 (edytowane) OT : do ilu spadają ci fps na radarze w zadymie w trawie (jak leżysz w niej) przy max detalach na 1024*768 :D ?? EoOT15-20fps :P zaraz zmienie stery od dzwiekowej i zobacze czy dalej dzwiek bedzie sie "haczyl" przy starcie ET Edit-zmiana sterownikow do muzycznej nie pomaga :\ juz walic ten dzwiek wazne zeby nie wywalal mi ten blad runtime error :| Edytowane 23 Lipca 2006 przez Zippi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...