M3Sj4sH Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Witam, Jaki monitor LCD 17" do pracy biurowej moglibyscie polecic? Znajoma potrzebuje w miare szybko kupic do wlasnej firmy i zastanawiam sie co jej polecic... Monitor nie moze byc za drogi... Wiadomo, do WIN, office'a, internetu itp. chyba nie potrzeba nic specjalnego, poprostu dobry, biurowy monitor z gwarancja na dobrych warunkach. W koncu ilez mozna siedziec godzinami przy CRT? Z gory dziekuje(my) za pomoc. Edytowane 26 Lipca 2006 przez M3Sj4sH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Ja bym omijał 17" ze wzgl. na mały piksel 0,264 ( litery na pulpicie bedą maleńkie ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) w tematach: lcd do 800zl, lcd do 900zl poszperaj. Jezeli patrzec by na specyfikacje podana na stronach to bardzo dobrze sie prezentują: Samsung 94B Hyundai N19S (ze wzgledu na to ze 19, niedroga to ja tutaj podaje ;>) Hyundai B17D LG 17" L1718S-SN Benq 17" FP783(w ostatecznosci ujdzie) Tylko nie wiem jak jest z gwarancja, kiedys LG nie dawało w ogole gwarancji na martwe piksele, nie wiem jak jest teraz. Benq podobno daje gwarancje na martwe piksele, nie wiem jak Hyundai i Samsung. Edytowane 27 Lipca 2006 przez mlodass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Monitory bez DVI też bym omijał . Ten 1 z listy 19" samsung z DVI powinien być ok. reszta odpada bo albo 17" albo brak DVI. Edytowane 27 Lipca 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...