wargavoc Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Nadaje się do mojego kompa? Czy jest cischy? ktoś miał z nim styczność? Jaki jest haczyk, że jest taki tani? http://zenfist.pl/pID/227.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Też mam TOPOWER i nie narzekam, zasilacze topowera cieszą się pozytywną opinią i cichą pracą. Zasilacz w zupełności starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wargavoc Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 No tak tylko czy ten model nie jest głośny? Bo zastanawiam sie miedzy 400W p5 u12 czy ten... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) Nie jest głośny. Głośność niby do ~28dB. Nie wiem jak wygląda z linią 12V. Btw. Chyba bym wybrał p5. Edytowane 26 Lipca 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Nie jest głośny, nie jest wydajny, nie jest sprawny jest TANI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wargavoc Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Aha :D :D wszystko rozumiem. W takim razie biorę p5 u12 400W. Wątek można zamknąć. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...