koti Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Mam do wyboru Fortrona FSP400-60PFN, albo Tagana 330-U01. Oba w tej samej cenie, mianowicie 15 euro. Fortron nowy, Tagan używany miesiąc. Ostatnio jednak zobaczylem posty na forum, ze niektore tagany lubia padac czasem przy byle spieciu :/ Zasilacz do kompa w podpisie. Zalezy mi na ciszy i w miare dlugich kablach. W najbliższym czasie nie planuję żadnej wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Jak cisza to nie fortron. Bierz Tagana. Edytowane 29 Lipca 2006 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 długie kable to nie fortron :D musiałem przedlużac do radka bo nie starczyło :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Tagan. Cisza i moc kabli. || Pageup, Luk3 - zdanie zaczynamy dużą literą :P || Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Na konfigi typu P4 PFN ma trochu słabą 12-stkę, bierz Tagana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...