zyzio_b_rd Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Hej;) Mam karte dzwiekową Creative Live! 5.1 Digital [sB0102] i chciałbym kupić sobie jakiś zestawik 5.1 tejże firmy. Tylko mam problem, ponieważ gdy ustawie w mixerze system glosnikow 5.1, to i tak działaja tylko 2 wyjscia (tylne i przednie) a gniazdo subwoofera to gdzie jest? bo mam (od lewej) czarne gniazdo(tył) zielone(przod) niebieskie(line in?) czerwone(mic) i pomarańczowe(cyfrowe) i na koncu port gier. I gdzie mam podłączyć sub/central? pod niebieskie? jak podlaczylem dotychczasowe glosniki pod inne gniazda niz czarne/zielone to dzwieku nie ma, a w mikserze mam ustawione system dzwieku 5.1! Proszę o pomoc :( :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Pomarańczowe to Sub i Center. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyzio_b_rd Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 no tak ale jak podlaczam to i tak nie ma dzwieku, z tylu jest napisane DIGITAL, a i te gniazdo wydaje mi sie ze jest plytsze, tak wiec czy oby na pewno pomaranczowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Jeśli to 5.1 to napewno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyzio_b_rd Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 Hmm ale jak podlacze dotychczasowe glosniki pod te pomaranczowe gniazdo i mam w sterach 5.1 ustawione to dzwieku nie ma...? Ok dobra spoko nie wiedziałem ze ustawienie w windowsie głosniki kwadrofoniczne ma zwiazek z tym ze choc w sterach jest 5.1 to nie idzie sygnał do sub/center ;D dzieki za pomoc, pozdrawiam, Zyzio;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...