Al_Azif Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 moze to jakiś skomplikowany mod nie bedzie ale mam kilka pytań..... 1. Czym wyciąć dziury w budzie (chce wyrznac dziursku z góry i z boku budy troche wieksze dziursko i zakryc plexa) Czy wiecie kto w wawie mógł bym i to profesjonalneo wyciac tak zeby łądnie było?? 2. chciałem tez przedni panel budy (plastykowy)zastapic płyta z plexi czy jest mozliwosc np zamówienie w jakiejs firmie kawałka plexi i obrobienie go zgodnie z moim zyczeniem?? :D i tyle dzieki za odp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 To mozna przeciez bardzo łatwo samemu powycinac, wystarczy miec narzedzia takie jak np, wyżynarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 mozna tez uzyc glowy, zeby nauczyc sie obslugi Google.pl, zeby nauczyc sie czegos wiecej o plexi i zdobyc adresy firm ktore moga Ci pomoc. Proste jak budowa cepa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Azif Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 mozna tez uzyc glowy, zeby nauczyc sie obslugi Google.pl, zeby nauczyc sie czegos wiecej o plexi i zdobyc adresy firm ktore moga Ci pomoc. Proste jak budowa cepa... eeeeeeeeee dzieki panie i władco wszechwiedzacy .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 eeeeeeeeee dzieki panie i władco wszechwiedzacy ....w takim razie można zamykać temat :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) nie nie, poczekaj, mam jeszcze kilka dobrych rad w rekawie... Np. Dziury mozesz sprobowac wyciac palcem...albo zdematerializowac material w obrebie dziury sila woli...mozesz tez telepatycznie skontaktowac sie z dostawcami i rzemieslnikami zajmujacymi sie obrobka plexi. Na bank kilku posiada moc sprawcza azeby zrobic Ci panela... :| Gosciu przeciez dysponujesz najwiekszym dostepnym zrodlem informacji w postaci Internetu. Masz tez najpotezniejsze narzedzie znane ludzkosci - mozg. Powiedz czemu z nich nie korzystasz? Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez Carl0s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 bo on nie wie że nic nie wie :lol: a jeśli chodzi o temat.. to co tydzień taki się pojawia więc poszukaj trochę w dziale moding... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Azif Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 eeee ale z was kupy i balasy...... kurde męczyli was w dzieciństwie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_Garrett Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 mozna tez uzyc glowy, zeby nauczyc sie obslugi Google.pl, zeby nauczyc sie czegos wiecej o plexi i zdobyc adresy firm ktore moga Ci pomoc. Proste jak budowa cepa... nie nie, poczekaj, mam jeszcze kilka dobrych rad w rekawie... Np. Dziury mozesz sprobowac wyciac palcem...albo zdematerializowac material w obrebie dziury sila woli...mozesz tez telepatycznie skontaktowac sie z dostawcami i rzemieslnikami zajmujacymi sie obrobka plexi. Na bank kilku posiada moc sprawcza azeby zrobic Ci panela... :| Gosciu przeciez dysponujesz najwiekszym dostepnym zrodlem informacji w postaci Internetu. Masz tez najpotezniejsze narzedzie znane ludzkosci - mozg. Powiedz czemu z nich nie korzystasz? Jestem zarejestrowanym użytkownikiem od tygodnia ale przeglądam to forum już od 2 lat i co mogę stwierdzić: wychodzi na to że to forum jest wogóle zbędne, ponieważ mamy coś tak pieknego jak "GOOGLE". Panowie może i jest wiele takich tematów ale za to wy możecie nabijać sobie posty i to robicie bardzo udanie. Proponuje na każdy zadane pytanie odsyłać do w/w "GOOGLE". Pytanie brzmiało "Kto w Wawie może coś takiego zrobić??" Zastanów się i jeżeli znasz takiego człowieka to odpowiedz. Pytanie nie brzmiało: Jak to zrobić?? Z mojej strony podpowiedź: Ja zrobiłem to w ten sposób że kupiłem pleksi i wyciąłem ją dostosowując do miary boku kompa, następnie obkleiłem ten bok pleksi laminatem w kolorze obudowy wycinając w nim kształt jaki mi się podobał. Żadnego cięcia i tych innych spraw. Przymocowanie na śróbki od boku. Pozdrawiam i moduj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) eeee ale z was kupy i balasy...... kurde męczyli was w dzieciństwie??No, trochę. Szczególnie w podstawówce. Jestem zarejestrowanym użytkownikiem od tygodnia ale przeglądam to forum już od 2 lat i co mogę stwierdzić: wychodzi na to że to forum jest wogóle zbędne, ponieważ mamy coś tak pieknego jak "GOOGLE". Panowie może i jest wiele takich tematów ale za to wy możecie nabijać sobie posty i to robicie bardzo udanie. Proponuje na każdy zadane pytanie odsyłać do w/w "GOOGLE". Pytanie brzmiało "Kto w Wawie może coś takiego zrobić??" Zastanów się i jeżeli znasz takiego człowieka to odpowiedz. Pytanie nie brzmiało: Jak to zrobić?? Z mojej strony podpowiedź: Ja zrobiłem to w ten sposób że kupiłem pleksi i wyciąłem ją dostosowując do miary boku kompa, następnie obkleiłem ten bok pleksi laminatem w kolorze obudowy wycinając w nim kształt jaki mi się podobał. Żadnego cięcia i tych innych spraw. Przymocowanie na śróbki od boku. Pozdrawiam i moduj. Cholera, ale po co to pisać i wałkować po raz fafnasty, skoro tematów o cięciu, gięciu, przecinaniu, grzaniu pleksy i blachy było tyle tutaj, że pewnie na wykłądach na AGH mniej mówią na ten temat. Przykładowy link do tematu o plexi: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=201972 Blachę tnie się na gilotynach, piłami do metalu, palnikami, wyrzynarkami, diaksami, otwornicami, nożycami, szlifierkami (prostymi i kątowymi), i diabli wiedzą czym jeszcze. Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Pat_Garrett: zatem nie forum jest zbędne tylko przycisk SZUKAJ.. bo tak trudno wpisać tam 2 słowa i mieć kupę tematów.... lepiej zakładać nowy i czekać aż inni po raz fafnasty będą to opisywać .. może po prostu metodę Copiego-Pejsta z jednego topicu do drugiego.. ? Tak by było dobrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...