Skocz do zawartości
Gość 21 11 1991

Celeron D 2.8ghz/533+asrock P4i45d

Rekomendowane odpowiedzi

Gość 21 11 1991

Witam, dzis przylazł celeron d 2.8Ghz i posiadam plyte asrock p4i45d i za ch*** nie chce odpalic :mur: niech mi ktos pomoze bo mnie juz szlak trafia :D

edit: jest to na s478

Edytowane przez 21 11 1991

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 21 11 1991

Na pająka był wlanczany! bios 2.20 jest pentagram 120cu , wentyle sie kreca! dysk chodzi wszystko smiga tylko nie ma obracu :mur: swiatelko monitora miga :D wyglada na to jak by proc byl zabardzo podkrecony :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcesz nową czy używaną, na allegro można dorwać płytę taką co mam w podpisie, robi 250FSB ale jest duża wada mało V na ramach :-| , o wiele lepsza p4p800 SE ale już więcej kosztuje no ale jednak bdb płyta :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 21 11 1991

Na ramy mnie nie interesuje tylko zeby proc 3ghz polecial bo to nie moj komp;] brata :D zakupil pentka 120cu za~~60zl z wysylka i Celerona D 2.8Ghz/256/533 za 130zl :D glupi to ma szczescie no a jego mobo tego nie obsluguje :mur: wiec on chce kupic tą co dalem linka wyrzej co o niej powiecie? na agp i pci-e to by sobie jeszcze wymienił na pci-e grafe np x300;]

edit: uzywana chce

Edytowane przez 21 11 1991

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 21 11 1991

No mowilem mu, ale jemu nie zalerzy na jakims extremalnym oc :mur: mowilem mu zeby bral p4p800 no ale zobaczymy dzis ma przyjsc do mnie moze cos wypolujemy:) ale on sie głeboko zastanawia nad ta plyta co dalem linka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi