sough Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 I tak cały zestaw będę kupował w "normalnym" sklepie komputerowym. Internet odpada. Gdyby coś było nie tak, jeden telefon i pracownik jest u mnie. Nic nie trzeba wysyłać, nigdzie nie trzeba jeździć. Tylko mam nadzieję, że uda im się ściągnąć wszystkie podzespoły. Jeśli nie, pójdę do konkurencji :). Pozdrawiam, sough. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zestaw super (aż się polałem herbatą). Jedno mnie martwi ta karta graficzna (niby najwydajniejsza dzisiaj), tylko po co? Starczyłby 7900GT i za parę miesięcy przeskok na DX10 (i to zawsze tysiak w kieszeni), chyba że PUREPC będzie miało następnego do HWBOT (wtedy wyniki podskoczą ooooooooo cholera) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sough Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Niestety, te pieniądze muszę wydać teraz. Sprzęt kupię, gdy tylko wpłyną na konto. Dlatego chce zainwestować w najlepszy aktualnie dostępny w tych granicach cenowych zestaw. Co do HWBOTa to jeśli trafię na dobry egzemplarz, to dlaczego nie :). Przynajmniej tak będę mógł się odwdzięczyć za pomoc w dobraniu komponentów. Jeśli dostanę kolejne poważniejsze zlecenia to zainwestuje w chłodzenie wodne. W mojej pracy zlecenie = dodatkowe(niemałe) pieniądze do miesięcznej wypłaty. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś rady, to proszę o wypowiedzenie się w tym temacie. Z góry dziękuje. Pozdrawiam, sough. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...