oldskul Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witam, posiadam dysk Maxtora 6Y120P0 120 GB 8 MB Cache. Problem dotyczy partycji E, która ma 36,7 GB. Gdy kliknę w ikonę dysku w Mój komputer pokazuje mi, że prawie całą pojemność dysku, dokładnie 35,9 GB mam zajętą. A gdy wejdę na dysk E, zaznaczę całą zawartość i kliknę PPM na właściwości, pokazuje mi, że mam zajte 27,7 GB. WTF? Dlaczego tak jest? Gdzie są moje gigabajty, help! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 nie zaznaczyłeś ukrytych plików/folderów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zaznaczyłem! ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 kosz i System Volume Information też ? czy na dysku jest plik stron lub plik wykorzystywany do hibernacji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ze zrzutu ekranu widać ze nie jest właczony widok plików chronionych przez system, a wiec nie da sie zaznaczyc wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 nie wiem czy widać 2/3 jest zasłonięte :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) kosz i System Volume Information też ? czy na dysku jest plik stron lub plik wykorzystywany do hibernacji ? Że co? Że jak? Co to plik stron i hibernacja? Nic nie ustawiałem, jak zrobiłem partycje tak stała. Ze zrzutu ekranu widać ze nie jest właczony widok plików chronionych przez system, a wiec nie da sie zaznaczyc wszystkiego. Że co? Nie kumam bazy. Dowaliłem formata E, teraz spowrotem kopiuję pliki do niego. EDIT No i po formacie wsio gra. Nie kumam czemu się tak stało. Ktoś wytłumaczy noobowi w tych sprawach jak to jest? Jak pokazać pliki chronione przez system? Co to plik stron i hibernacja? Hę? Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...