jahu Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Czesc wszystkim! Czy wiek ktoś z Was gdzie można we Wrocławiu kupić Volcano 7? W pewnej firmie "xxx" zamówiłem na początku marca. Pisali, że wiatrak bedzie dopiero pod koniec marca. Zgodziłem się. Wchodze na ich stronke i rzeczywiście był. A dzisiaj dostałem list: "Niestety nie mamy jeszcze Volcano 7 . Paczka zostanie wysłana 15,04,02. Pozdrowienia" :evil: Niezłe nie. Więc jak ktoś coś wie na ten temat to prosze o pomoc. dizenki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 dizenkiNie za ca mo :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 dizenkiNie za ca mo :wink:no dobra nie śmiej się ja się tez tak mylę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 No dobra. poprawie sie i napisze dzieki! :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 hmm we wrocku to nie wiem ale w kraku maja w www.pcprojekt.pl za 95zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 hej Tristan gdzie ty przesiadujesz jesteś w szokole, pracy czy gdize bo ja jestem teraz w V-LO i zaraz się zmywam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 ja przesiaduje sobie w domciu. Wlasnie wrocilem z budy to wlaczylem kompa i pracuje na nim ;-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 no dzięki bo jakoś się mi nudzi i nie mam co teraz robić nie wiesz przypadkiem gdzie można kupić kabel USB (taki do drukarki) o długości co najmniej 6 M ????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Z tym wiatrakiem to było tak: 11.03 "Informujemy, że odebralismy zamówienie złożone na : - Volcano 7 ------- cooler będie dostępny pod koniec marca . Prosze określić formę przesyłki" 25.03 "Witam Jest dostępny. Pozdrowienia" 05.04 "WItam Niestety nie mamy jeszcze Volcano 7 . Paczka zostanie wysłana 15,04,02. Pozdrowienia" Jak widać firma "4MAXCool"(nie chciałem podawać nazwy, ale...) bardzo dba o swoich klientoof i nawet nie zapomniała napisać: "Pozdrowienia" :wink: czyli podsumowując, oni mają niektorych klientoof w du..pie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 nie ma to jednak jak kupowanie w normalnym sklepie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Masz racje. Tylko ze nie nie znalazlem jeszcze sklepu na Dolnym Slasku ktory by takowy cooler posiadal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 no ale czy faktycznie potrzebujesz takiego ja mam Spire na miedzi za 45 zeta i ze srebrem mam max temp 53 wtedy jak mam cholernie gorąco w pokoju tak standardowo to mam około 45-48 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Wlasnie potrzebuje. Mam tez Spire z podstawka z miedzi (ja dalem 49) i daje rade na moim Tualatinie celeronie 1200@1500. jak bylo zimno za oknem to dawal rade na 1540 ale jak jest troche cieplej winda sie wyhacza. wiec stwierdzilem (a raczej wyczytalem na overclokers-kiej stronce) ze volcano 7 pociagnie na 1.6 giga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 no to nie wiem przecież mój to chyba na pewno więcej wydziela ciepła niż twój i mój dobrze chłodzi zresztą ten sam założyłęm na XP1700 zresztą przecież jest napisane AMD recomended a nie wiedziałem że ty masz intela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahu Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 to sie zgadza odnośnie ciepła. ale gdzieś jest przyczyna. zwazywszy na to ze procek wstaje na 138*12 co daje 1656mega i wchodzac w winde staje "kołkiem". A jak sie raz podkreci to juz pozniej głupio powrucić do deflałta :P. daletego musze próbować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 DJ jedz na gielde na Balicka tam naewno znajdziesz tanio i to co bedziesz chcial. Pochodzisz poszukasz i znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Pogadać o <span style="color:red;">[ciach!]</span>łach sobie możecie na GG a nie na forum :P bo zaczne kasowac posty :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Masz racje. Tylko ze nie nie znalazlem jeszcze sklepu na Dolnym Slasku ktory by takowy cooler posiadal Nie ma na Dolnym - zobacz na Gorny :) - zamowilem w pewnym katowickim sklepie - i dostalem po 2 dniach...Chyba najbardziej znany overclockerski sklep wysylkowy w Polsce.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Czesc wszystkim! Czy wiek ktoś z Was gdzie można we Wrocławiu kupić Volcano 7? W pewnej firmie "xxx" zamówiłem na początku marca. Pisali, że wiatrak bedzie dopiero pod koniec marca. Zgodziłem się. Wchodze na ich stronke i rzeczywiście był. A dzisiaj dostałem list: "Niestety nie mamy jeszcze Volcano 7 . Paczka zostanie wysłana 15,04,02. Pozdrowienia" :evil: Niezłe nie. Więc jak ktoś coś wie na ten temat to prosze o pomoc. dizenki Jezdzij po gieldach. Np. chyba w Walbrzychu jest jedna, we Wrocku tez. Ja kupilem go na gieldzie bo w tych sklepach to dzisiaj nic nie dostaniesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Daruj sobie te Volcano 7. Poczekaj na 7+ albo kup Arkua'e/CAKa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Daruj sobie te Volcano 7. Poczekaj na 7+ albo kup Arkua'e/CAKa.Masz go lub miales ? - chodzi mi o V7. Tylko nie mow mi, ze kumpel ma, bo to stara spiewka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Ja tam mam 4m... i inne sklepy w internecie w doopie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Kaeres dlaczego miałbym mieć. Nie mam i nie chce mieć, naczytałem sie wystarczająco recenzji, żeby wiedzieć że jest cienki. V7+ jest dopiero dobry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Kaeres dlaczego miałbym mieć. Nie mam i nie chce mieć, naczytałem sie wystarczająco recenzji, żeby wiedzieć że jest cienki. V7+ jest dopiero dobry.Te wszystkie recenzje o nim sa takie sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Masz racje. Tylko ze nie nie znalazlem jeszcze sklepu na Dolnym Slasku ktory by takowy cooler posiadaljahu , zapraszam na Gorny Slask, dzis na gieldzie qpilem Volcano7 za 90 zl i gratis wydebilem copper shima na A XP :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Czy ktoś z tu obecnych wie gdzie wpiac ten kabelek z Volcano7 pod tytulem "temperature control sensor" ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Czy ktoś z tu obecnych wie gdzie wpiac ten kabelek z Volcano7 pod tytulem "temperature control sensor" ???On jest jak mniemam z brazowa koncowka. Wciupaj go do dolaczonej przejsciowki zakonczonej takim samym (odpowiednik gniazdka do tej brazowej wtyczki) w kolorze bialym. Ta koncowka biala jest polaczona juz ze zwyklya wtyczka do ktorej mozna podpiac kabelek z hdd lub cdrom. No i jest jeszcze kabelek do plyty glownej, ale to juz normalka. Wydaje sie tego sporo ale w rzeczywistosci jest to b. proste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Czy ktoś z tu obecnych wie gdzie wpiac ten kabelek z Volcano7 pod tytulem "temperature control sensor" ???On jest jak mniemam z brazowa koncowka. Wciupaj go do dolaczonej przejsciowki zakonczonej takim samym (odpowiednik gniazdka do tej brazowej wtyczki) w kolorze bialym. Ta koncowka biala jest polaczona juz ze zwyklya wtyczka do ktorej mozna podpiac kabelek z hdd lub cdrom. No i jest jeszcze kabelek do plyty glownej, ale to juz normalka. Wydaje sie tego sporo ale w rzeczywistosci jest to b. proste. qrcze kaeres to nie takie proste :? mam dwie koncowki brazowe, jedna to zasilanie (czerwony i czarny) droga z zoltym kabelkiem, w tej przejsciowce moge wpiac tylko jedna koncowka (ta z zasilania) a co z sensorem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Czy ktoś z tu obecnych wie gdzie wpiac ten kabelek z Volcano7 pod tytulem "temperature control sensor" ???A najlepiej jak zobaczysz tutaj http://www.4max.com.pl W dziale artykuly, temat instalacja Volcano 7. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2002 Czy ktoś z tu obecnych wie gdzie wpiac ten kabelek z Volcano7 pod tytulem "temperature control sensor" ???A najlepiej jak zobaczysz tutaj http://www.4max.com.pl W dziale artykuly, temat instalacja Volcano 7. wszystko fajnie, ale tam gostek ma monitoring predkosci obrotowej, a u mnie jest taki zielony cypelek z ktorego wychodzi ten zolty kabel i na pudelku pisze ze to temperature sensor :? tylko w dziwnym miejscu jest , bo praktycznie na samej gorze wentyla, troszke ponizej blachy zkrywajacej smiglo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...