kezsel Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) A więc postanowiłem troszkę zupgradować kompa Planuje: 7300GT A 64 3000+ i płyta pod 939, i z tym mam dylemat którą wybrać? czy to jest warte swej aktualnej ceny? link czy może lepiej to link jest jeszcze to link posiadam pamiątki mtd 256 266 oraz goodram 256 400 w ddr, czy te płyty byłyby zgodne z tymi pamięciami i resztą konfigu? z góry dziękuję za odpowiedź Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez kezsel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Brałbym mobo MSI, za 150 zl to uczciwa cena a płytka nieczego sobie, z pamieciami ddr400 nie powinno byc problemu ale jak to by działało razem z ddr266 to nie wiem :| najwyżej ustawisz obie na ddr 266 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezsel Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 po tym planuje zakup 1gb na double channel(ale nie w najbliższym czasie :P) a czy ten gb jest dużo lepszy od tego msi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 a czy ten gb jest dużo lepszy od tego msi? Sa porównywalne, ale brałbym Msi bo jak dla mnie Gb to shit ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Jak już to brałbym epoxa 9npaj albo asrock dual sataII. Jeżeli masz wybór tylko z tych to też jestem za msi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Uwazam podobnie jak Grzechu, ze najlepszy bedzie ten epox lub asrock. W MSI ten wentyl to istna katorga :mur: wyje jak traktor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 dzwiek epoxowego wentyla to tez nic przyjemnego, zwlaszcza jak pochodzi miesiac-dwa to pokazuje na co go stac %) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezsel Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 no to co wkoncu? :/ przypominam że cena nie może wykroczyć 155zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 a moze to ? Tylko ze to malutkie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezsel Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 a moze to ? Tylko ze to malutkie... a czemu taka tania? dlatego że to m-atx? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 to tez... i dlatego ze jej nie produkuja juz zapewne... i gwarancja 3 miesiace a nie 12-24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezsel Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 nie produkują dlatego że są beznadziejne czy? :P I czy jest dużo gorsza od tych co wymieniłem w 1 poście? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homzik Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2006 tamten gigabyte byl fajny, ale sie skonczyl:) a nie produkuja bo to stare plyty... a czy lepsza to nie wiem... raczej nie gorsza:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...