Gość wodnikpl Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Elo, nie wiem czy zrozumiecie o co mi chodzi ale postaram sie to wytlumaczyc najdokladniej jak potrafie. Wiec tak: Chce nagrac na plyte DVD kilka filmow po 700 MB tzn. 6 filmow. I teraz tak, jest jakies oprogramowanie ze jak np. wloze plyte do kina domowego lub odtwarzacza dvd to automatycznie otworzy mi sie jakies animowane menu i ze np. tam bedzie gadalo: Witaj wybierz film ktory chcialbys obejrzec(moj nagrany glos to bedzie) i pilotem mozna bedzie wybrac film albo jakas wybrana scene i wszystko sie bedzie ladnie ruszac i wogole wszystko bedzie animowane :D No wiecie o co mi chodzi tak jak np. jest film z jakiejs gazety na DVD to ze mozna wybrac sobie scene dowolna itp. Tylko ze wtedy jest tylko jeden film do wyboru. Ale w moim przypadku bedzie ich wiecej na plycie. Wiec czy jest jakis program ? Aby sobie tak ladnie wszystko poustawiac ?? Z gory dzieki za pomoc. Jakbyscie mnie nie do konca zrozumieli to napiszcie do mnie na PM albo co to postaram sie to jasniej wytlumaczyc. Pozdro :D I sorki jesli troche namieszalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Sony vega studio cyberlink powerdvd 5 i inne programy do obróbki filmów posiadające funkcje robienia menu. Na google napewno znajdziesz inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 A jakies inne ? Proste w obsludze ? I jakby jakies namiary na to byly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanChin Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 jak dla mnie jest to nie wykonalne, jeśli są to filmy trwające >1,5h jako avi jak najbardziej, ale jako DVD-video nie bardzo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebasss Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 proponuję do obróbki filmów WinAvi Video Converter, przerabiasz na mpeg2 lub vob. Do autoryzacji DVD (menu, muzyka, wybór scen, ścieżki dźwiękiwe..) używam dvd-lab, wygląda na trudny ale jak posiedzisz nad nim parę min to sobie z nim poradzisz. Max udało mi się wcisnąć na dvd 4.7 Gb 6 filmów B-) ale jakość była do du... więc nie polecam, max 3. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ja osobiście polecam DVD MovieFactory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 A macie moze jakies spolsczenia do tego ? Albo jakies tutoriale lub poradniki ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebasss Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 poczytaj tutaj lub poszukaj na google, co do spolszczenia to tutaj coś znajdziesz B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Dobra wybrałem dla siebie odpowiedni program - DVD Lab Pro 2.0. Jest tylko jeden problem od czego zacząć :D :P Jak wogóle zrobić te menu ?? Czyt aby zacząć cokolwiek, musze najpierw przekonwerotwać filmy do innego formatu ?? (obecnie sa w *.avi) Bardzo prosze o pomoc. Zrobienie tego menu jest dla mnie bardzo ważne. P.S. Szuakalem wszędzie poradnika do tego programu ale znalazlem tylko w wersji angielskiej. Zależy mi bardzo żeby to było w języku polskim. Więc jeśli ktoś by umiał mi pomoc to byłbym bardzo wdzięczny. Z góry wielkie dzięki i pozdro. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...