Skocz do zawartości
Costa

Różowe Forum

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam serdecznie do odwiedzenia mojej strony.Składa sie ona głównie z Forum poświęconego ciąży i wszystkiemu co z nią związane. www.dziecko.samelamy.net

PS.Proszę też o pomoc.Pisałam na tweak.pl i zostałam zaproszona tu .Podobno tutaj uzyskam informacje.Potrzebuje przenieść całą zawartość dwóch stron wymienionej juz wyżej oraz www.susel.samelamy.net

Nie znam żadnego hasła oprócz swojego do panelu administracyjnego.Wiem tylko tyle ze do lutego coś tam jest opłacone a podem koniec :( Nie znam się na tym kompletnie a osoba która zajmowała sie częścią techniczną nie może juz tego robić.Zostałam bez hasła bez niczego.Zadzwoniłam do biura obsługi nazwa.pl i dowiedziałam się tylko że do lutego moge być spokojna.Ale jakoś mnie to nie uspokaja.Proszę o pomoc.Zapłacę za wykonanie całej pracy.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamiast przenosić forum wykup w lutym abonament na kolejny rok, przecież inny serwer też będzie trzeba opłacić a nazwa mimo iż tania nie jest to jakąś tam jakość usług ma.

Zabraniając niezarejestrowanym przeglądania forum skazane jest ono na porażkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeglądanie bez rejestracji musi być bo będą goście uciekać... Ja bym tam dodał jeszcze niebieski styl, tak żeby sobie można wybrać...

Dokładnie. Za dużo trochę tego różowego i brak przeglądania bez rejestracji. Podałem linka mojej siostrze i jak na razie to dowiedziała się tyle co już sama wie. Ma córeczkę 2 letnią. Jednak widzę ,że to forum może sie rozwijać jeszcze. Dodaj inna skórę z cieplejszymi kolorami a nie takimi cukierkowymi i będzie znacznie lepiej się przeglądało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi